Fragile

Positiejurkjes van Fragile bij DressesOnly.nl

Als je zwanger bent, komt er een moment dat je je normale kleding niet meer past. En dan begint de zoektocht… Want fashionable als je bent, wil je er ook fashionable uit blijven zien zodra je buik begint te groeien. En dat is niet altijd een gemakkelijke opgave. Zie maar eens echt leuke positiejurkjes te vinden! Gelukkig biedt de jurkenwebshop DressesOnly.nl de oplossing! Zij hebben hun toch al uitgebreide collectie uitgebreid met een nieuwe categorie: positiejurkjes. Hiervoor wist DressesOnly.nl het exclusieve merk Fragile van de Antwerpse ontwerpster Nathalie Vleeschouwer te strikken.

Fragile

Positiejurkjes van Fragile bij DressesOnly.nl

De Fragile positiejurkjes zijn bijzondere jurkjes van de beste kwaliteit, met een zeer doordachte pasvorm en een afwerking met zeer hoog draagcomfort. De materialen zijn zacht en hoogwaardig. De prints en kleurstellingen staan prachtig bij elke zwangere vrouw. Door het intelligente ontwerp en de doordachte samenstelling van de stoffen, past de kleding zich eenvoudig aan elke fase van de zwangerschap aan. Het fijne hiervan is dat je de jurkjes ook kan dragen wanneer je niet zwanger bent. Zo heb je een extra goede reden om de fijne Fragile positiejurkjes aan te schaffen, je hoeft ze niet na een paar maanden achter in de kast weg te stoppen!

Fragile

Positiejurkjes van Fragile bij DressesOnly.nl

Juist omdat veel vrouwen moeite hebben met het vinden van leuke positiemode, was dit een belangrijke reden voor DressesOnly.nl om op zoek te gaan naar een mooi merk. Bij het zien van de Fragile collectie waren zij meteen verkocht. De collectie bevat jurkjes voor elke gelegenheid, van casual en multifunctioneel tot jurkjes die perfect zijn voor een bijzondere gelegenheid!

Fragile

Positiejurkjes van Fragile bij DressesOnly.nl

Klik hier voor de Fragile positiejurkjes

Tags: , , , , , , , , ,