SANS-ONLINE: JURKJES, JURKJES EN NOG MEER JURKJES

SANS-ONLINE: JURKJES, JURKJES EN NOG MEER JURKJES

Jurkjes zijn dé mode must-haves van de zomer! Van casual tot chic, mooie warme zomerdagen vragen nu eenmaal om vrouwelijke, flirty zomerjurken. En als we je één tip mogen geven waar je het perfecte zomerjurkje voor alle gelegenheden vindt, dan is het wel bij Sans-online.

Casual jurken voor de ‘sportieve zaterdag’, waarna je een lekker verkoelende douche neemt om vervolgens die killerdress aan te trekken voor de ultieme stapavond. Of misschien dat ene jurkje dat net niet te chic is, maar wel netjes genoeg voor de eerste ontmoeting met je schoonouders. En niet te vergeten het jurkje dat perfect is voor die belangrijke zakelijke meeting die voor volgende week in je agenda staat. Naar welk jurkje je ook op zoek bent, bij Sans-online vind je precies dat sportieve, klassieke of trendy uitgaansjurkje waar je naar op zoek bent. En voor 16.00 uur besteld, betekent de volgende dag al in huis!

Op de afbeelding boven:

1. De ‘flaneer jurk’. Helemaal de trend van nu: de enkellange print dress. Deze jurk van Vero Moda is perfect voor een lange zomerse middag in de stad.
2. De ‘marine jurk’. Sta op je strepen met deze maxi-dress van Esprit. De marine streepjes zijn hipper dan ooit en deze jurk is heerlijk om even snel over je bikini aan te trekken, als je besluit een drankje te gaan doen in die hippe strand tent.
3. Het ‘uitgaansjurkje’. Na een dagje strand is dit witte jurkje van Object perfect om je net opgedane zomerse teint te showen. Eventueel een mooie legging eronder en je hebt de perfecte stap outfit!
4. Het ‘schoonouders jurkje’. Om tijdens een eerste ontmoeting een onuitwisbare en zelfverzekerde indruk te maken, is deze rode jurk van Vila een hele stoere keuze!
5. Het ‘vergader jurkje’. Dit subtiel, vrouwelijk jurkje van Esprit Collection draag je eventueel met een mooi bijpassende blazer. Kom maar op met die agendapunten!

Voor nog meer zomerjurkjes van merken zoals Vila, Object, Esprit, Vero Moda, Only en Pieces ga je naar
Sans-online dameskleding.

Tags: , , ,