steal the style taylor swift

Waar ze vroeger als tiener nog werd gespot met cowboy laarsjes, is megaster Taylor Swift nu veelal te zien in sexy crop tops, vrouwelijk jurkjes en torenhoge hakken. Haar outfit is al-tijd on point. Een goede reden om haar een speciaal plekje te geven in onze ‘Steal the Style-rubriek’. 

Er gaat geen dag voorbij dat Swift niet in een schattige, charmante, maar toegankelijke look de deur uit gaat. Het was eigenlijk erg lastig kiezen welke outfit we precies gingen kopiëren, omdat we dat het liefst met al haar stijlen doen.

Swift rockt natuurlijk alle kleding met haar perfecte figuur. Maar ook al heb jij niet die stelten van benen en überslanke taille als Swift, dan nog kun je haar kleding dragen! Haar stijl bestaat namelijk vooral uit een paar klassieke items, die ze combineert met wat unieke details. Je moet wel een beetje van meisjesachtig houden, want dat is nu eenmaal Taylor Swift’s stijl..

taylor swift 2 taylor swift 3

55

 

Wauw, Taylor laat zien dat stipjes nét zo vet zijn als streepjes. Je ziet dat ze de ultieme girly-girl stijl heeft: rode lipstick, staartje in het haar en een vrouwelijk, flowy jurkje. Typisch Taylor is om de vrouwelijke look af te maken met een paar felgekleurde details (in dit geval een blauw tasje), om haar speelse kant te laten zien. Love it!

Om het geheel wat stoerder te maken, hebben wij in de kopie van haar stijl gekozen voor een playsuitje. Zit nét wat lekkerder en is wat makkelijker te combineren met stoere items. Wil je de items shoppen? Klik dan op de foto’s, of neem een kijkje bij de webshop SevenBien Fashion.

Bij deze look mogen natuurlijk niet de rode lippen en het opgestoken haar ontbreken! Wat ons betreft lopen wij er zo de hele zomer bij :).

taylor swift 9

pink-pocket-dress1Lipgloss – Tomato

 

Een iets oudere foto van Taylor laat gelijk zien hoe haar stijl in de afgelopen jaren is veranderd.  Ze is van super girly en basic, naar vrouwelijk en preppy gegaan. Beide leuk, want van dit roze jurkje worden wij gelijk hebberig!

We moeten eerlijk zeggen dat we bij een felroze jurkje wat terughoudend waren met rode lippenstift, maar bij het zien van deze look hebben we onze mening wel bijgesteld. Taylor weet zelfs blauwe nagels, rode lippen en een roze jurkje te laten werken!

Inmiddels is Taylor’s stijl iets chiquer geworden, met een tikkeltje meer edge. In de zomermaanden wordt ze veel gespot met high-waisted shorts, mini rokjes en jurkjes met opvallende kragen.

 Meer van Taylor’s stijl

In designerjurkjes van Kate Spade, Monique Lhuillier en Rebecca Taylor, weet Taylor altijd geweldig voor de dag te komen. Alleen wij hebben laten zien dat haar look niet alleen na te doen is met een dikke portemonnee. Ze draagt altijd casual, minimalistische items die makkelijk te vinden zijn bij leuke webshops. Niet zo gek dat menig fan haar kledingstijl al heeft gekopieerd.

taylor swift 1 taylor swift 2

Opvallend is de sportieve kant van Taylor (of in ieder geval haar post-workout outfits). Je zult haar vaak tegenkomen in een sportlegging, loose-fit shirt en hippe sneakers.

taylor swift 3 taylor swift

En niet te vergeten: haar altijd geweldige stage-outfits. Het is en blijft een popster. Met een fantastische kledingstijl, dat wel.

Tags: , , , , , , , , ,