De highlights van de modetrends van herfst winter 2010-2011 heb je al in ons Fashion Trend Report kunnen lezen, maar als je nog meer inspiratie op wilt doen dan moet je echt even de video hieronder bekijken. Je krijgt spontaan zin in de herfst!

Catwalkbeelden met de nieuwste wintermodetrends van H&M worden afgewisseld met interviews en commentaar van modeprofessionals. Hoofdontwerpster van H&M Ann-Sofie Johansson, Hannah Teare van Tatler Magazine en blogger Susie Bubble geven je hun visie op de najaarsmode van 2010.

Deze herfst belooft de ‘Casual Chic’ look in combinatie met veel, heel veel accessoires een grote trend te worden. We zien invloeden uit de late jaren ’70, vroege jaren ’80 en een klein beetje jaren ’90. Dit seizoen hebben we een grote keus aan verschillende stijlen, variërend van de ‘tailored style’ met uniform details, trench coats, cape’s en parka’s, tot een meer romantische stijl met uitsnijdingen, motieven en transparante stoffen. Camel, zwart, wijnrood, groen en andere natuurtinten domineren het winterse kleurpalet. De najaarsmode laat een contrast zien tussen luxe materialen zoals zijde en nepbont en de meer comfortabele gebreide stoffen die zo heerlijk zijn in de herfst.

’Its time to put on your boyfriend’s cardigan…’.

Afbeelding boven: copyright H&M

Lees ook:
Modetrends herfst winter 2010 – 2011 – Fashion Trend Report