september issues

Het septembernummer van tijdschriften is een big deal in de fashionwereld. Het modeseizoen wordt ingeluid en de redactie van tijdschriften werken maanden – soms jaren- aan de dikke editie van september. Voor fashion lovers onder ons hét moment om de tijdschriften in te slaan. Benieuwd wat er dit keer in de grote, Amerikaanse nummers staat? Wij zetten er een paar voor je op een rij.

TIP! Begrijp jij niet helemaal wat de big deal rondom die septembernummer is? Dan raden wij je aan om de documentaire ‘The September Issue’ te kijken, waarin je een exclusief kijkje achter de schermen bij Vogue krijgt en kunt zien hoe de grootste mode influencers ter wereld het septembernummer samenstellen.

Inmiddels staan de dikke septembertijdschriften in de schappen. Redacteuren hebben er het hele jaar over nagedacht. De bekende mensen staan op de covers en de nieuwste modetrends zijn bepaald. Lets start this fashion season with a blast!

#1 Vogue

Laten we beginnen met de moeder van alle modetijdschriften: de Amerikaanse Vogue. Dit jaar staat niemand minder dan 20-jarige Kendall Jenner op de voorpagina. Iets waar niet alle fans van het blad even blij mee zijn. Fans beklagen zich op social media, onder andere onder de hashtag #ripvogue. Anna Wintour zou compleet gek zijn geworden en rijp zijn voor haar pensioen. Maar wat men ook zegt, Anna Wintour is meegegaan met de tijd en begrijpt dat celebrities een enorme impact hebben op de fashion. Of je nu deel wilt uitmaken van ‘Generation K’ of niet: Kendall Jenner Vogue 2016 it is.

#2 ELLE

Na-túúrlijk heeft iemand ook Cara Delevigne gestrikt voor de cover. Dit keer is het de ELLE met een fantastische foto van – quote- ‘the hottest girl in the world’. Ook dit nummer heeft weer honderden pagina’s aan lees- en kijkplezier.

elle tijdschrift

#3 Glamour

De Amerikaanse Glamour heeft niemand minder dan de prachtige Bella Hadid gestrikt voor de cover. Hadid zit trouwens niet stil, want ze heeft ook de cover gescoord van de Japanse Vogue. Het is haar allereerste keer dat ze op de voorkant staat van een Amerikaans septembernummer, wat een grote prestatie is in de fashionwereld.

glamour tijdschrift

#4 Harper’s Bazaar

Dit septembernummer mag echt niet ontbreken aan het rijtje, vanwege de bijzondere coverfoto. Kanye West en Kim Kardashian West: je kunt niet om ze heen . Een prachtige fotoserie met een interessant interview. Een echte must-reed!

Tags: , , , , , , ,