food hacks 2

Jij als groot liefhebber van lekker eten denkt misschien dat je alle food hacks wel kent. Tot nu! Deze geniale food hacks brengen jouw cooking skills naar een next level. Eet smakelijk!

We houden allemaal van lekker eten. Maar soms kan het best lastig zijn om nog wat origineels te bedenken met de dingen die je in huis hebt. Al snel prop je weer een pizza in de oven, terwijl er zoveel meer creatieve manieren zijn om je eten te bereiden! Met deze food hacks helpen wij je een eindje op weg.

#1 Rijpe bananen

Bananen worden snel rijp. Heb jij altijd de neiging om die banaan die een beetje zwart is geworden weg te gooien? Doe het niet! Je kunt er namelijk heerlijke banaanpannenkoekjes van maken. Prak de banaan, doe er 2 eieren bij, kaneel naar smaak en doe het beslag in de pan! Klaar is je pannenkoekje!

#2 Freeze stuff!

Nee, we bedoelen hier niet die overgebleven pasta van gisteren, maar juist eten dat je niet zo snel invriest. Ben je een snoepliefhebber? Vries je gummi bears eens in! Van chewy zacht naar een hard zuurtje. Ben je meer op de gezonde tour? Kook dan eens havermout en plaats het in de vriezer in cupcakevormpjes. Op die manier heb je een heerlijke havermoutmuffin. Veel lekkerder dan de smaak van net gekookte havermout! Eet jij liever fruit? Vries dan eens druiven in! Net mini waterijsjes.

gummi bears

#3 Koffie ijsklontjes

IJsklontjes verkoelen je drankje, maar je wilt natuurlijk niet dat je drinken waterig wordt. Een andere manier om ijsklontjes te maken is met een heerlijke koffiesmaak! Er zijn heel veel drankjes waar koffie ijsklontjes fantastisch bij passen!Het is heel simpel: doe verse koffie in een ijsklontjesvorm. Laat invriezen en enjoy!

#4 Ben & Jerry’s cookie

Heb je die heerlijke chocolate chip cookies in huis? Probeer dan het volgende! Snijd een bak Ben & Jerry’s-ijs in stukken en doe het ijs tussen 2 koekjes. Awe-some!

food hacks 1

 

Tags: , , , , , ,