watch series

September is zo’n maand waarin het weer omslaat en we langzaamaan weer op de bank belanden met een kop chocolademelk en een dekentje. De vele millimeters regen vallen uit de lucht en de dagen worden kort.  Oftewel: de bankhangperiode is in zicht. Gelukkig weet Netflix die grauwe dagen een stuk dragelijker te maken met een gloednieuw aanbod aan nieuwe seizoenen van deze fantastische series!

Niet alleen het nieuwe televisieseizoen is gestart, maar ook verschillende series komen deze maand terug met een nieuw seizoen. Wij staat te trappelen om tot diep in de nacht Netflixmarathons te houden op de bank. Er is deze maand voor ieder wat wils. Spannend, romantisch of eng; bereid je voor op een fantastisch televisieseizoen.

Let wel: de onderstaande seizoenen komen uit in Amerika. Dat betekent dat je ze hier in Nederland niet meteen kunt bekijken op Netflix. Wel kan je natuurlijk vast de voorgaande seizoenen terugkijken, zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Onderstaande trailers kunnen spoilers bevatten!

#1 Narcos – Seizoen 2
Vanaf 2 september

Met stipt op nummer één – en terecht: Narcos! Inmiddels kun je het tweede seizoen checken op Netflix. Als je deze serie nog niet hebt gecheckt: nu doen! Het is een echte must-see. Alleen al om erover te praten op school of bij de koffiemachine op kantoor.

Deze historische serie vertelt het verhaal van de Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar. Je kunt bijna niet geloven dat veel dingen in de serie waargebeurd zijn – zó meeslepend en heftig is het. Als je al weet hoe het afloopt: geen zorgen, want dat maakt de serie er niet saaier op.

#2 New Girl – Seizoen 5
Vanaf 20 september

Wij zijn stiekem verliefd op New Girl. De humor, het ‘guilty pleasure-gehalte’, de romantiek, karakter development en vooral: Schmidt! Moet je nog beginnen aan deze serie? Kijk dan onderstaande promo niet, dat is zonde!

#3 Modern Family – Seizoen 8
Vanaf 21 september

Veel mensen vinden het één van de grappigste series ooit gemaakt. Eerlijk: stiekem zijn wij het daar gewoon mee eens. De serie is herkenbaar, hilarisch en hij kijkt lekker weg! Het is zo’n serie die waarschijnlijk al heel lang in je ‘watchlist’ van Netflix staat, maar nog nooit de weg naar je speellijst heeft gevonden. Daar moet nu verandering in komen. Je krijgt er geen spijt van, trust us.

#4 Grey’s Anatomy – Seizoen 13
Vanaf 22 september

Grey’s Anatomy is werkelijk een heerlijke vrouwenserie met een vleugje spanning en vooral erg veel drama. Velen dachten misschien dat de serie dan toch een keer ging stoppen, maar nee: ze gaan gewoon nog even verder. Inmiddels zijn ze al bij seizoen dertien en het blijft leuk om te kijken. Mede dankzij de mooie mannen natuurlijk.

#5 The Affair – Seizoen 1
Vanaf 15 september in Nederland

In Amerika is de serie al langer uit, maar in Nederland is The Affair op 15 september te bekijken via Netflix. De recensies in Amerika zijn érg lovend en op IMDB krijgt de serie een 8.0. Wij kunnen dan ook niet wachten om ‘m te gaan checken!

The Affair begint met de dood van een personage (welke is nog niet bekend) en vervolgens wordt er teruggeblikt op de buitenechtelijke relatie tussen een serveerster en een docent uit New York. In Amerika is er inmiddels al een derde seizoen aan vastgeplakt, dus we hebben wat om naar uit te kijken.

Tags: , , , , ,