Ze zijn er weer: Gratis Libresse Design Blikjes!

Ze zijn er weer: Gratis Libresse Design Blikjes!

Je bent druk aan het graven in je tas, op zoek naar je telefoon of je sleutels en hoppa… daar rolt je maandverband uit je tas. Zo gênant, maar zo herkenbaar! Een maandverbandje of een extra inlegkruisje is een vast onderdeel van menig vrouwentas, maar dat hoeft niet iedereen te zien, toch? Goed nieuws dus dat je – net als voorgaande jaren – bij aankoop van een Libresse Duopak maandverband of inlegkruisjes een handig Libresse Design Blikje cadeau krijgt. En zo’n cute blikje mag zeker gezien worden!

Het thema van de Libresse Design Blikjes van dit jaar is ‘The Spring 5 Senses’, waarbij elk blikje voorzien is van een trendy design dat één van de vijf zintuigen verbeeldt. Horen, Zien, Voelen, Proeven en Ruiken; elk zintuig heeft zijn eigen vrolijke en vrouwelijke illustratie gekregen. Leuke, kleurrijke blikjes waar je niet alleen op een stylish manier je onmisbare female stuff in kunt bewaren, maar die ook nog eens heel handig zijn. Want zeg nou zelf: alles wat op een gegeven moment te lang onderin je tas blijft liggen wordt rommelig en smoezelig. Met zo’n mooi blikje blijft je maandverband voortaan lekker hygiënisch en kun je met een gerust hart je tas op de kop gooien als je weer eens je sleutels of je favoriete lipgloss kwijt bent.

Wil je weten waar en wanneer de gratis Libresse Design Blikjes te verkrijgen zijn? Kijk dan op Libresse.nl en spaar ze allemaal!

Extra Tip: Vergeet trouwens ook niet om je even aan te melden op de Libresse Facebook pagina. Zo wordt je automatisch van alle (win)acties en aanbiedingen op de hoogte gehouden.

Tags: , ,