66 AVENUE - NIEUW IN AMSTERDAM

66 AVENUE - NIEUW IN AMSTERDAM

Amsterdam heeft er een nieuwe modewinkel bij: 66 AVENUE. In een stad als Amsterdam is dat niks nieuws zou je misschien denken, maar 66 Avenue biedt merken van over de hele wereld, die fashionista’s zeker kennen, maar die bij het grote publiek nog tamelijk onbekend zijn. Alle labels zijn niet of nauwelijks nog verkrijgbaar in Amsterdam, waardoor de stukken naast uniek ook bijna exclusief voor de hoofdstad zijn.

66 Avenue brengt een mix van modelabels op het gebied van stijl én prijs. Van zeer betaalbaar tot high end, maar altijd van een onmiskenbare kwaliteit en design. Bij 66 Avenue kun je o.a. terecht voor Band of Outsiders, R13 (denim), Christian Wijnants, Goldsign by Adriano Goldschmied (denim), Vanessa Bruno (eerste lijn), Rock by Ilaria Nistri, Jean Colonna, L’Autre Chose, Fine & Shine en Sophie 1234567+. De merken zijn zo ingekocht dat ze ook onderling elkaar perfect aanvullen, waardoor iedere vrouw haar eigen stijl kan creëren.

66 AVENUE is meer dan alleen een winkel. Naast het bijzondere aanbod van kleding en een uitstekende service, wil 66 AVENUE een springplank zijn voor jonge Nederlandse designers, daarom ook Sophie 1234567+. Regelmatig zal 66 AVENUE expositieachtige events organiseren waar opkomend talent hun ontwerpen mag presenteren en eventueel kan verkopen.

Over Sophie#1234567+
Komend winterseizoen treedt het label voor het eerst toe tot de internationale fashionscene als nieuw high-end label voor vrouwen. De initiatiefnemers Saskia Kruis en Roald van Dijk en het team van designers met Mattijs van Bergen, Selina Parr en Jasmijn Bergisch hebben een lange liefdesverhouding met het modevak op zak. Na jaren zoeken naar de essentiële uitdaging van mode en stijl besloten zij Sophie in het leven te roepen. Een ‘liefdeskind’ geboren uit puur plezier en toewijding, Sophie is iets bijzonders.
De eerste garderobe van 7 stukken vormt de basis van het Sophie#1234567+ label, dat ieder seizoen 7 nieuwe stukken aan de lijn zal blijven toevoegen. Terwijl de eerdere garderobes beschikbaar blijven, lichtelijk aangepast en misschien verder geperfectioneerd om te voldoen aan de continu veranderende tijd en omgevingsfactoren.
Met elke nieuwe reeks van 7 stuks zal Sophie tevens 3 accessoires introduceren. Elk stuk wordt gecodeerd met een serienummer zodat je de ontwikkeling van het label Sophie gemakkelijk kunt volgen, terwijl je je persoonlijke collectie van favoriete stukken samenstelt. De prijzen variëren per ontwerp afhankelijk van het materiaalsoort, € 175,- voor het cotton shirt tot € 990,- for the wool silk cashmere coat.

66 AVENUE – Willemsparkweg 66 Amsterdam

Tags: , , , , , , ,