Nieuwe Mode Hotspot: Objet Trouve in Rotterdam

Nieuwe Mode Hotspot: Objet Trouve in Rotterdam

Wat is hot in de modewereld op dit moment? Parijse nonchalance en Scandinavische Coolness! De twee Rotterdamse zussen Floor en Josje Theuns vonden het tijd worden om deze twee totaal verschillende looks bij elkaar te brengen en openden een nieuwe mode hotspot: Objet Trouvé in Rotterdam.

De meeste modeliefhebbers met een strippenkaart Parijs kennen het wel. De stunning look van vrijwel elke Parisienne. Achteloos combineren de femmes fatales simpele trenchcoats en stijlvolle jeans met schijnbaar altijd wapperende haren en sexy cigarettes. Ook de zussen Theuns overwogen na elk tripje Parijs opnieuw om dunne sigaretjes te gaan roken. Maar dit voorjaar haalden ze met de opening van hun winkel Objet Trouvé de Franse elegantie eindelijk écht naar ons land. Met hun merken Les Prairies de Paris, Athé Vanessa Bruno, Repetto, Fine collection en Devastee is Parijse nonchalance in één klap 450 kilometer dichterbij.

Josje en Floor vonden voor hun winkel niet alleen inspiratie in Parijs. Tijdens een weekend Kopenhagen bleek al snel dat de Scandinavische garderobe niet onder doet voor die uit Parijs. Strakke lijnen, prachtige stoffen en frisse kleuren; de zusjes waren op slag verliefd op de stijlvolle ‘nordic look’. Bij Objet Trouvé gaan Parijse nonchalance en Scandinavisch minimalisme sindsdien hand in hand. In een oversized colbert van HOPE en een zijden top van Kokoon is de Nederlandse vrouw niet alleen élégant Française, maar ook Scandinavian chique.

Voor de finishing touch van de Scandinavische en Parijse ‘look and feel’ konden de zusjes ook dichtbij huis terecht. Nederlandse ontwerpers als Avelon, Maria Jobse en Martine Viergever sluiten naadloos aan bij de Franse romantiek en het Scandinavisch minimalisme. Zo matcht een high fashion winterjas van Avelon perfect met een nonchalant gebreid vestje van Les Prairies de Paris. En krijgt jouw look in een geprint jurkje van Kokoon pas echt een twist met een coole ketting van Martine Viergever.

Een prachtige Mother Jeans, een sexy bril van Garrett Leight of een complete zomeroutfit van Pomandere. Modeliefhebbers als Hannah Verboom, Fatima Moreira de Melo en tassenontwerpster Susan Bijl weten voor deze look de weg naar Objet Trouvé inmiddels te vinden. Kom dus ook snel naar de prachtige winkel in de Rotterdamse Pannekoekstraat. En ga in het ‘rauwe Rotterdamse’ interieur met Franse vintage toonbank en Scandinavische nude-kleurige bank tussen de kleding, schoenen, bikini’s, sieraden, stationary en zonnebrillen op zoek naar jouw eigen ‘Objet Trouvé’.

Een bezoekje brengen aan deze Rotterdamse Mode Hotspot? Je vindt Objet Trouvé aan de Pannekoekstraat 44A in Rotterdam. Of kijk op www.objet-trouve.nl.

Misschien vind je dit ook leuk:

Oh la la! Tres Chic Outlet Shoppen bij Maje en Sandro
Haagse ShoppingNight 2013: ConFashions en Late Night Shopping!
& Other Stories - nog meer Scandinavische mode heerlijkheden