Online Shopping Tip: Savannah by Savannah Miller @ Nelly.com

Online Shopping Tip: Savannah by Savannah Miller @ Nelly.com

Nu was Nelly.com al een van onze favoriet shopadresjes, maar vanaf 25 oktober komt daar nog een reden bij: dan wordt de langverwachte collectie Savannah by Savannah Miller gelanceerd. En wij mogen je alvast een sneak peek geven!

Hoewel Sienna Miller bekend staat als de It-girl met de ongekende fashion style, is het Savannah Miller die een nog grotere passie voor mode heeft. Als klein meisje gebruikte ze haar potloden al als breinaalden en toen ze iets ouder was, maakte ze de fraaiste partydresses voor haar zus. Een studie ‘Fashion Design with Knitwear’ aan de Central Saint Martins school was dan ook een logische stap. Nadat ze in 2004 haar bachelor met een first class honor’s degree  behaalde volgden er al snel een samenwerking met tal van belangrijke designers, zoals Alexander McQueen en Matthew Williamson. Het label wat ze daarna samen met haar beroemde zus Sienna startte: Twenty8Twelve, kon niet anders dan een groot succes worden. Toch besloten de zusjes om begin 2012 te stoppen met dit label en ging Savannah de uitdaging aan om een label onder haar eigen naam te starten in samenwerking met Nelly.com.

Savannah heeft de eerste collectie van haar gelijknamige label geïnspireerd op de moderne wereldreiziger. Een collectie die personal, wearable en affordable is en die aansluit bij elke stijl en op ieder moment van de dag.

Wil je alvast een sneak peek van wat je vanaf 25 oktober bij Nelly.com kunt verwachten? Bekijk dan hieronder de afbeeldingen:

Savannah by Savannah Miller sneak peek 1

Savannah by Savannah Miller sneak peek 1

 

Savannah by Savannah Miller sneak peek 2

Savannah by Savannah Miller sneak peek 2

 

Savannah by Savannah Miller sneak peek 3

Savannah by Savannah Miller sneak peek 3

 

Savannah by Savannah Miller sneak peek 4

Savannah by Savannah Miller sneak peek 4

Nelly.com

Misschien vind je dit ook leuk om te bekijken:

Webshop Tip: Aaiko opent deuren Web Boutique
Webshop Tips: Blackfashionstore.com
Bikinibiza lanceert accessoires om je Ibiza Look mee af te maken
Antik Batik- Fashion Favourite for the Bohemian Look
One Teaspoon- Festival Proof Fashion Label

 

Tags: , , , , , , ,