krultang winnen

Krullen in je haar is oh zo leuk, maar ook oh zo veel werk. Gelukkig is daar de BaByliss Curl Secret, waarmee je volledig automatisch krullen kunt maken! Nooit meer dat gedoe met die onhandige krultang. ;) Goed nieuws: bol.com geeft er eentje weg!

We willen het allemaal wel: elke dag perfecte krullen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want het is een heel werkje om perfecte krullen te creëren. Er zijn genoeg trucjes om ze te zetten zónder krultang, maar die werken niet erg goed. Geen zorgen, die struggle is voorgoed voorbij met deze krultang van BaByliss! Je hoeft gelukkig geen pro te zijn om de tang te gebruiken. Het is namelijk een ideaal instapmodel.

Winnen?

Misschien heb je beauty bloggers al gespot met de krultang, want je kunt wel zeggen dat het een populair item is (benieuwd naar hun reviews? Scroll dan verder naar beneden). Een echte musthave voor de beautyfanaten dus! Helaas is ‘ie ook vrij prijzig (rond de 100 euro), dus waren wij erg opgelucht om te zien dat Bol.com er eentje uitdeelt!

Het enige wat je hoeft te doen is het winformulier op Bol.com invullen. De webshop geeft 2 keer de Curl Secret Black (het instapmodel) en 2 keer de Curl Secret Ionic (luxe uitvoering) weg. De prijswinnaars worden op 25 juli op de hoogte gebracht en je kunt tot en met 23 juli reageren. Wacht dus niet langer en grijp die kans!

Leuk extraatje: Bol.com ontvangt graag een video-review van jouw gewonnen krultang. Haal die beautyvlogger maar in je naar boven.

Hoe werkt de krultang?

Eigenlijk werkt de tang vrij makkelijk. Je verdeelt je haar in kleine plukjes, kamt het goed door, plaats het in de tang en het haar handig wordt handig opgerold in de kop van het apparaat. De krul wordt extra goed gefixeerd, doordat de warmte in de kop van de krultang  behouden blijft. Op die manier kun jij extra lang van je krullen genieten. Wil je vast wat reviews van bloggers zien? Gelukkig zijn die er genoeg:

Tags: , , , , , ,