Ben jij een groot fan van festivals maar heb je helaas geen geld om naar ze allemaal te gaan (wie heeft dat wel)? Wees gerust, want wij kwamen deze fantastische winactie tegen van automerk Mazda. Je kunt namelijk een gouden festivalbandje winnen waarmee je deze zomer gratis naar alle Nederlandse festivals kan! Je lees het goed: ALLE festivals. Lees snel verder hoe jij kansmaakt op deze vette prijs.

“Volg net als Mazda je eigen weg en maak kans op toegang tot alle festivals met het Gouden Festivalbandje! Jij krijgt 1 bandje voor jezelf en 1 voor een vriend of vriendin. Bovendien mag elke winnaar ook één festival bezoeken in een Mazda met chauffeur.”

Hoe win je?

Automerk Mazda weet érg goed hoe ze een marketingstunt moeten opzetten. Deze grote prijs wil iedereen wel! En het is ook nog eens super makkelijk om te winnen, want je hoeft enkel je e-mailadres en naam achter te laten! Een voorwaarde is wel dat je 18 jaar bent en in Nederland woont. That’s it, that’s all.

Om precies te zijn wordt er 10x (!!) een gouden festivalbandje verloot, waarmee de winnaar naar 10 festivals mag, in de periode 20 mei t/m 11 september 2016 (“Festivalperiode”). De winnaar mag één vriend of vriendin meenemen. Ten slotte mag iedere winnaar één festival uitkiezen waar hij met een Mazda auto naar toe gebracht wordt en aan het einde van het festival opgehaald wordt door een chauffeur. I-de-aal!

De actie loopt van 11 april 2016 12.00 uur t/m 10 juni 2016 12.00 uur. Voor het winnen van een gouden festivalbandje zijn er zijn 10 trekkingen. Op dinsdag 12 april wordt de eerste winnaar getrokken en daarnaast wordt in de weken 15 t/m 23 iedere week op vrijdag om 12.00 één winnaar geselecteerd.

Doe dus snel mee en houd je e-mail in de gaten! Misschien sta jij wel op één van de vele festivals die Nederland te bieden heeft. Een kleine greep uit het aanbod (via yellowtipi.nl):

14 mei: Harmony of Hardcore in Erp.
15 mei: Freshtival in Enschede.
28 mei: Dauwpop in Hellendoorn.
4 juni: The Flying Dutch in Rotterdam.
… en nog VEEL meer.

Tags: , , , , , ,