Inner Health expert Mabel van den Dungen

Inner Health expert Mabel van den Dungen

Inner health is minstens zo belangrijk als je outer beauty! Iemand die dit als geen ander weet is Mabel van den Dungen, de eerste Inner Health Expert van Nederland. Mabel ken je misschien als journalist, auteur en comumnist, maar ze is ook al jaren bekend van haar unieke meditatie- en coachingssessies. Haar kennis op het gebied van zelfontwikkeling en bewustwording heeft nu geresulteerd in haar unieke Inner Health Method. Niks zweverig gedoe, maar gewoon op een praktische en meetbare manier actie ondernemen. Of zoals ze het zelf beschrijft: een soort ‘menselijke wasstraat’, waar je vol nieuwe energie en levenslust uit komt.

Mabel’s methode is eenvoudig, goed vol te houden en biedt je de gelegenheid om jezelf eens echt intern – en extern een boost te geven. Van meditatie tot gezond eten en van het effectief aanpakken van een specifiek probleem, tot het echte ontstressen.  Met de Inner Health Method verzorg je jouw geest, lichaam en ziel op topniveau. En laten we eerlijk zijn: we doen er alles aan om onszelf uiterlijk te verzorgen, maar laten helaas te vaak ons innerlijk behoorlijk verslonzen. Alle reden om er iets aan te doen: snel, duidelijk, helder en effectief!

Hoe?

Stap 1: “Inzepen”

Na een 12-punts huidplooimeeting, wordt jouw hormonale bekeken. Een verstoorde hormoonhuishouding kan bijvoorbeeld leiden tot allerlei klachten zoals vermoeidheid, overgewicht, somberheid en moodswings. Daarna vul je een uitgebreide vragenlijst in. Uit al die antwoorden, plus jouw 12-punts huidplooimeeting, komt jouw hormoonprofiel naar voren. Daaruit wordt afgelezen of je hormonaal uit balans bent en waar jouw knelpunten zitten. Tijd om aan de slag te gaan!

Stap 2: “Wassen”

Middels het Inner Health Good Food principe ga je aan de slag met een gezond, eenvoudig en verfrissend voedingsplan. Geen ingewikkelde toestanden, maar simpel toe te passen tips die je meer energie geven. Perfect passend binnen een drukke levensstijl. On top doe je een super-flits-workout met ‘Kettlebells’, waarbij je je hele lichaam traint en bovendien 1000 calorieën per training kunt verbranden. Let’s get physical, zonder stress!

Stap 3: “Wax in Wax out”

De basis is gezet. Tijd voor de innerlijke ik. Aan de hand van een vragenlijst en een uitgebreid intakegesprek worden jouw persoonlijke behoeften en specifieke verbeterpunten in kaart gebracht. Met een stap-voor-stap plan, dat wordt ondersteund met coaching en meditatiesessies, is je leven binnen een mum van tijd weer in optimale staat. En het geheim van Mabels’ Inner Health Method is dat je het niet alleen hoeft te doen. Je kunt kiezen voor de maandelijkse schoonmaakbeurten of voor het intensieve begeleidingstraject. Hoe handig is dat?!

Waar?

De eerste Inner Health Method vestiging van Mabel van Dungen wordt 1 september a.s. geopend in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.mabelvandendungen.nl.

Tags: , , ,