BEAUYTY REVIEW – Is de stijltang ook jouw beste beauty vriendin? Dan ken je vast wel het probleem van elke dag eerder opstaan om je pluizige bosje te transformeren in een gladde steile look. Nog vervelender is het als na al die moeite het effect na een paar uur al niet meer zichtbaar is. John Frieda FRIZZ-EASE 3 Day Straight belooft een langdurig steil resultaat tot wel drie dagen lang. Wij hebben het getest en we zijn enthousiast! Met een paar touch-ups van de stijlang hadden we inderdaad drie dagen lang zijdezacht en stijl haar. En ’s ochtends wat extra tijd over :)

De Frizz-ease 3 Day Straight styling spray is de eerste semi-permanent styling spray om krullend, pluisgevoelig haar eenvoudig steil te maken. De spray geeft iedereen met pluizig haar in drie stappen ‘A Good Hair day’, sterker nog eentje die zelfs drie dagen duurt!

Zo werkt het:
1 – Spray het product op nat haar
2 – Föhn je haar droog
3 – Activeer de formule met je steiltang

Wat dit straight wonder zo bijzonder maakt, is de keratine en een unieke polymeertechnologie die samenwerkt met de warmte van je straightener. De formule omhult iedere haar, voor langdurig steil haar zonder het te verzwaren. Het beschermt tegen hitte beschadiging en blokkeert pluis. En het meest bijzondere: het effect houdt wel tot drie dagen lang aan, of tot je volgende wasbeurt natuurlijk.

John Frieda FRIZZ-EASE 3 Day Straight is bij de bekende drogisterijen te koop – verkoopadviesprijs: 13,99 euro (100 ml.).

Lees ook:
Kapseltrend: Lange volle pony met Seventies Look
Red Beauty Alert: Nieuwe haardroger The Pro van Babyliss blaast iedereen omver
Haartrends: Backstage Foto’s van Salon B in Milaan en Parijs SS11
Make-up & Haar trends winter 2010 volgens Mika van Leeuwen
Nieuwe revolutionaire haarkleuring: John Frieda Precision Foam Colour
Kapsel & Haartrends: FUENTE Herfstlook 2010
Beauty Tip: Je kapsel najaarsproof met Stormy Weather Hairspray
Coiffure Awards 2010 – Video
Coiffure Awards 2010 – Video
Kapseltrend: Vlechten in het haar
Kapseltrend: De Lob
Beauty trend: Hippie Headbands
Kapseltip: Stijlvolle dikke paardenstaart in een handomdraai

Tags: ,