Feestje? Eerst naar de Salon B Blow Dry Bar!

Feestje? Eerst naar de Salon B Blow Dry Bar!

Overgewaaid vanuit Londen en de VS: de Blow Dry Bar. En waar anders dan in hartje Amsterdam bij de nieuwe vestiging van Salon B kun je jezelf op deze affordable luxe trakteren!

Heb je een bijzondere dag voor de boeg, een belangrijke afspraak of een feestje? In de Salon B Blow Dry Bar wordt je haar geföhnd en gestyled met een professionele, gepolijste finish. Pure verwennerij als je er eens echt stunning uit wilt zien en jezelf een heerlijke confidence-boost wilt geven, want elke vrouw weet dat als je haar goed zit, de rest vanzelf komt!

Je kunt in de Blow Dry Bar kiezen uit acht verschillende looks die zo van de catwalk komen. Uiteraard wordt jouw keuze aangepast aan de lengte van je eigen haar, maar binnen 30 minuten wordt je compleet getransformeerd. Je kunt kiezen voor een behandeling inclusief het wassen van je haar (kost 35 euro), maar als dat niet nodig is dan kan het ook vanaf een droge basis geföhnd en gestyled worden (kost 30 euro). In het laatste geval wordt je haar voorbereid met een mousse of dry shampoo, wat ook wel ‘preppen’ van het haar wordt genoemd.De prijs is inclusief productgebruik en een drankje naar keuze.

De ‘early birds’ die een afspraak hebben vóór 11 uur ’s ochtends krijgen van Salon B een special treat: een overheerlijke breakfast muffin gratis bij de koffie. Ovenvers van de bakker. Je kunt kiezen uit apple-cinnamon, blueberry, raspberry cream-cheese, banana-chocolate of carrot walnut. Een betere start van de dag kunnen wij niet bedenken!

Wil je wat inspiratie opdoen? Bekijk dan nog wat meer looks waar je bij de Salon B Blow Dry Bar uit kunt kiezen:

Salon B Blow Dry Bar Looks: de Brigitte en de Faux Bob

Salon B Blow Dry Bar Looks: de Brigitte en de Faux Bob

De Salon B Blow Dry Bar vind je aan de Gravenstraat 22 in Amsterdam. Voor een afspraak kun je bellen met 020 3300662

Salon B Blow Dry Bar - Gravenstraat 22 Amsterdam

Salon B Blow Dry Bar - Gravenstraat 22 Amsterdam

Meer lezen over Haartrends? Ga dan ook naar:

Haartrends Winter 2012: Fabulous Fifties glamourlook
Haar Tutorials: Maak je eigen New York Fashion Week Looks
Keune brengt een ode aan haarlak
Haartrends Najaar 2012: Big hair en retro glamour!

Tags: , , , ,