Fuente Winterlook 2012: Glamorous by Nature

Fuente Winterlook 2012: Glamorous by Nature

De winterlook van Fuente Glamorous by Nature is ook deze keer weer door het team van Pro Solo samengesteld. Dit gedreven en creatieve team van hairstylisten heeft zich dankzij jarenlange ervaring de kunst eigen gemaakt om de internationale catwalk trends te vertalen naar de hedendaagse consument. Voor dit seizoen is de styling geïnspireerd op de zelfbewuste maar sophisticated vrouw die weet waar ze voor staat en glamour, fashion en beauty mixed tot haar eigen DNA. Het einddoel? Mooi, natuurlijk en stijlvol haar, geïnspireerd op de oneindige variatie in vormen en kleurschakeringen van de natuur.

Deze winter staat het haar in het teken van zachte vloeiende lijnen, gevarieerd met krachtige strakke coupes. Warme en koele naturel kleurnuances gemêleerd in een volle basiskleur geven het haar volume, separatie en textuur.

Wat betreft de styling zijn structuren en texturen in alle diversiteit aanwezig. De coupe en kleur smelten samen tot één organisch geheel. De looks die Pro Solo voor deze winter heeft samengesteld zijn realistisch en toegankelijk voor verschillende type vrouwen en spreekt daardoor een grote groep aan.

www.fuente.nl

Tags: , , , , , , ,