Get the Catwalk Look: Grafische staart @ Studio JUX

Get the Catwalk Look: Grafische staart @ Studio JUX

Heb je ons Backstage Amsterdam Fashion Week report gezien met de geweldige paardenstaarten bij Studio JUX? Grafisch en modern, maar tegelijkertijd toch vrouwelijk door de lichte bolling aan de achterkant, waardoor het meer is dan een eenvoudige paardenstaart. Een kapsel wat wij zelf graag eens zouden willen uitproberen. Francis Schroembges van L’Oreal Professionnel legt graag uit hoe je deze catwalk look zelf thuis kunt creëren:

Om een grafische paardenstaart te maken moet je eerst je haar een beetje verstevigen. Hiervoor zijn verschillende producten te gebruiken, zoals bijvoorbeeld Pli van tecni.art. Dit product zorgt voor textuur en geeft tevens een luchtig en licht effect. Heel geschikt voor als je erg fijn haar hebt.

Maak vervolgens een scheiding in het midden en maakt het haar stijl. Om textuur bij de aanzet te creëren, gebruikt Francis Super Dust, een geweldig poeder wat onmiddellijk zorgt voor meer textuur en volume bij de haaraanzet.

Pak de staart vervolgens laag vast en bindt daar een haarelastiekje omheen. Met het plukje dat om het elastiek heen wordt gedraaid duw je de staart omhoog, waardoor er op het achterhoofd een lichte bolling ontstaat.

Zet het plukje vast aan de onderkant. Voor langdurige hold en glans, style en fixeer je het haar met een haarspray, zoals bijvoorbeeld Natural Finish van Nude Touch – de nieuwste lijn van tecni.art.

Get the Catwalk Look - producten

Get the Catwalk Look - producten

Catwalk en backstage beelden via L’Oreal Professionnel – credits: Team Peter Stigter

Bekijk ook de Backstage Amsterdam Fashion Week reports:

Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel - Report 1
Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel – Report 2
Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel – Report 3

Tags: , , , , , , , ,