Moederdag Tip: Elke dag een zijdezachte huid met Philips Lumea

Moederdag Tip: Elke dag een zijdezachte huid met Philips Lumea

Eindelijk, de zomer is in aantocht. Kom maar op met die zwierige zomerjurkjes, korte shortjes en hemdjes, niks is lekkerder dan het gevoel van zonnestralen op je blote huid! Maar voordat we de armen en benen bloot gooien, moeten we eerst nog even ontharen. Voor veel vrouwen één van de minst leuke, maar o zo noodzakelijke klusjes in je beauty routine. Welke vorm van ontharen je ook kiest, er is altijd wel een nadeel: of je scheermesjes zijn bot en je krijgt huidirritaties, of je betaalt je blauw aan pijnlijke wax-sessies. Om langdurig van je ongewenste haartjes af te komen is laseren of IPL de oplossing. Maar heb je wel eens gekeken naar de tarieven van de schoonheidssalons en wat te denken van de tijd die je er aan kwijt bent? Eigenlijk zou je gewoon thuis zo’n apparaat moeten hebben. Nou, dat kan! Philips heeft namelijk de Lumea: een draadloos ontharingssysteem gebaseerd op licht dat zonder pijn en moeite ongewenste haartjes verwijdert en voorkomt dat ze teruggroeien. Met Moederdag en de zomer in het vooruitzicht is dit natuurlijk hét ideale cadeau!

Hoe werkt de Lumea?
Philips Lumea werkt op basis van Intense Pulsed Light (IPL), een technologie die er door middel van lichtflitsen voor zorgt dat haartjes niet meer teruggroeien. We zullen je alle moeilijke technische details besparen, maar in het kort komt het hierop neer: het apparaat richt zachte lichtpulsen op de haarwortels, waardoor deze verwarmd worden en in een rustfase komen. De haartjes vallen uit en de ‘slapende’ haarwortel maakt geen nieuwe haartjes meer aan. Mocht je het een beetje eng vinden klinken, die ‘lichtflits’ therapie, dan kunnen we je geruststellen. De Lumea is 100% veilig en zo zacht in het gebruik, dat het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid. Je kunt het ontharingsapparaat gebruiken op je benen, armen, oksels, bikinilijn en zelfs je gezicht. Naast dat je elke dag verzekerd bent van een heerlijk glad huidje,  heb je ook geen last meer van jeuk, ingegroeide haartjes en vervelende stoppels.

Wil jij ook zorgeloos genieten van de zomer met elke dag een gladde en zijdezachte huid? Geef manlief dan een ‘subtiele’ hint of regel dit jaar jouw Moederdag cadeau gewoon zelf. Je mag de Philips Lumea 100 dagen uitproberen. Ben je niet overtuigd, dan krijg je gewoon je geld terug. Kijk op www.philips.nl/lumea voor de actievoorwaarden.

Tags: ,