Philips Reaura Review 3

Philips Reaura Review 3

Ik ben inmiddels zo’n vier weken de Philips ReAura aan het testen, hoog tijd dus om jullie een update te geven. Voor wie het nog heeft gemist, de Philips RéAura is het eerste laserapparaat dat je zelf thuis kunt gebruiken om een jongere, stralende huid te krijgen. Het apparaat stuurt duizenden microscopisch kleine laserstralen in de bovenste twee huidlagen, waardoor het natuurlijke proces van celvernieuwing op gang komt. Oude en beschadigde huidcellen worden vervangen door nieuwe cellen mét collageen. De huid wordt gladder en fijne lijntjes worden verminderd. Ook pigmentophopingen worden aangepakt waardoor je uiteindelijk een egalere teint krijgt.

Ik gebruik twee keer per week de ReAura op mijn gezicht, decolleté en handen. Om de huid voldoende tijd te geven om zich te herstellen zorg ik dat er minimaal twee dagen tussen de behandelingen zitten. Het is wel even een aanpassing van mijn wekelijkse schema, want ik behandel mij huid alleen ’s avonds voor ik naar bed ga omdat ik niet als een rood en gezwollen tomaatje de deur uit wil. Deze huidreactie is overigens volkomen normaal en juist een teken dat het celvernieuwingsproces in gang is gezet. Daarbij is twee keer per week zowel mijn gezicht als mijn handen en decolleté behandelen wel een tijdrovend klusje, maar voor een jonger en strakker huidje heb ik dat er wel voor over. Zeker nu ik ook de eerste verschillen al kan zien.
Nu moet je niet denken dat je na de kuur compleet rimpelloos door het leven zult gaan, want dan kun je beter een botox behandeling nemen, maar met de ReAura wordt de structuur van je gezicht wel gladder. Mijn huid voelt zachter en oogt frisser, zelfs na een zwaar weekend. Ik zie nog geen verschil met mijn lachrimpeltjes, maar eerlijk gezegd hoef ik die ook niet zo nodig kwijt. Ook mijn decolleté ziet er gladder en strakker uit. Ik slaap altijd op mijn zij en daardoor heb ik ’s ochtends nog wel eens van die lijntjes, maar die zijn de laatste week al een stuk minder prominent aanwezig. Het is net alsof de huid daar veerkrachtiger is geworden. Ook de huid van mijn handen reageert goed op de behandelingen met de RéAura. Kleine vlekjes zijn minder zichtbaar en de structuur van de huid is zachter en gladder. Kortom, tot nu toe ben ik al erg tevreden!

Volgende maand komt mijn laatste review waarin ik mijn eindconclusie met jullie zal delen. Kun je niet wachten en wil je alvast meer weten? Ga dan naar philips.nl/reaura.

(Jantina Schepers)

Tags: , , , , , , ,