fashemon

De hele wereld is in de ban van Pokémon. My oh my, wat een gekte heeft de app Pokémon Go met zich meegebracht. Het is de meest schaamteloze hype in tijden en eerlijk gezegd zijn wij ook verslaafd. Zo’n enorme hype zorgt natuurlijk voor grappige parodieën, en zo liepen wij de Pokémonversies geïnspireerd op mode-iconen tegen het lijf.

Karl Lagertales, Carachu, Victoria Mewkham, Jean Pauliwag Gaultier en Suzypuff: heb jij ze al gevangen? Stylight, en mode zoekmachine, speelde goed in op de Pokémon-hype en verzon speciale fashion Pokémon. De Fashémon zijn een feit!

Je hebt er verder niet zo veel aan helaas, maar daar hebben we gelukkig Pokémon Go voor. Het is vooral er grappig om te zien en hartstikke creatief natuurlijk. ;) Het zijn in totaal zes verschillende Pokémons: Charmander, Jigglypuff, Pikachu, Ninetales, Mewtwo en Poliwag. Ze zijn stuk voor stuk omgedoopt tot zes verschillende mode-iconen: Cara Delevingne, Karl Lagerfeld, Anna Wintour, Victoria Beckham, Suzy Menkes en Jean Paul Gaultier.

Super rare #Carachu the #Fashemon we n e e e e d to catch @caradelevingne #Pokemongo

Een foto die is geplaatst door Stylight (@stylight) op


fashemon 2 fashemon 3

Meer ludieke Pokémon acties

Stylight is trouwens niet het enige modebedrijf dat heeft ingespeeld op de Pokémon-hype. Bij The Sting krijg je namelijk extra korting als je een screenshot stuurt van een Pokémon die je hebt gevangen in de winkel. Hoewel het vrij irritant is dat je deze dagen overal mensen in het wilde weg op Pokémon ziet jagen, zelfs tijdens het shoppen wanneer jouw pashokje een gym blijkt te zijn, bekijkt The Sting het van de positieve kant. Je krijgt 10% korting bij het sturen van een screenshot van je gevangen Pokémon.

 

Tags: , , , , ,