Mode Inspiratie voor het Najaar 2012 met Diesel - Theodora Richards

Mode Inspiratie voor het Najaar 2012 met Diesel - Theodora Richards

Diesel trakteert ons op een portie heerlijke mode inspiratie voor het najaar 2012 met hun Fit your Attitude video’s, waarin ze de nieuwe gelijknamige FW12 denim collectie aan je tonen. 5 iconische topmodellen presenteren 5 verschillende denim stijlen die perfect passen bij hun attitude. De straten van New York fungeren als hun catwalk en vormen het podium voor met elkaar verbonden verhalen, gebaseerd op toevallige ontmoetingen.

Witch attitude fits you best? Is het de chique en sexy Kasia Smutniak in de high waist Highkee, de zelfverzekerde Poppy Delevigne in de bootcut Bootzee, de pure stijl van Coco Rocha in de skinny Getlegg, de spontane Tali Lennox in de Faithlegg of past de free spirited style van Theodora Richards in de super skinny Grupee het best bij jouw attitude?! Laat je inspireren door de video’s en bepaal wat jouw eigen unieke denim stijl dit najaar gaat worden.

In de complete video hieronder zijn alle dames te zien, maar wil je de afzonderlijke video’s bekijken, klik dan op de namen in de tekst hierboven.

Credits: De video’s zijn geregisseerd door Matthew Frost en een deel van de muziek uitdrukkelijk gecreëerd door Matteo Ceccarini.

 

Meer mode inspiratie krijgen? Bekijk dan ook:

Mode Inspiratie: VILA Confidence is not for Sale!
Mode Inspiratie Najaar 2012: Stine Riis voor H&M - Fashion Video
Mode inspiratie voor het najaar met H&M - Fashion filmpjes
Levi's go Forth Campagne Herfst Winter 2012: you're gonna be great!
Mode inspiratie of Stijladvies nodig? The Diesel Stylist saves you!
Mode inspiratie: Chanel Obsessions Video

Tags: , , , , , ,