Penelope & Monica Cruz’ 70s Chique collectie

Penelope & Monica Cruz’ 70s Chique collectie

Penélope en Mónica Cruz brengen deze winter de bohemian flower power look tot leven met hun 70s Chique collectie voor Charles Vögele. Dit is alweer de derde Biaginni Violett collectie die de Hollywood zussen samen met de Zwitserse modeketen hebben ontworpen. Nu moeten we je bekennen dat Vögele niet echt op onze vaste winkelroute ligt, maar voor deze collectie willen we dit najaar wel een blokje omlopen.

De focus van de Penélope & Mónica Cruz collectie ligt op nieuwe en cleane silhouetten, waarbij een draagbare 70s stijl hand in hand gaat met modernere looks, zoals hoedjes en jassen van nep bont. De kleuren zijn ingetogen met veel aardetinten en zwart. In de collectie vind je klassieke double-breasted pakken, en harembroeken in suède look, maar ook getailleerde jassen en poncho’s. Natuurlijk mag een flared jeans met een soepel vallende blouse niet ontbreken. Onze favoriet: de oversized poncho blouse links op de foto (€44,99).

De Biaggini Violett collectie zal vanaf september 2011 in geselecteerde filialen verkrijgbaar zijn. www.charles-voegele.com

Tags: , , , , ,