Sabrina Meijer van afterDRK lanceert eigen lijn bij Nelly.com

Sabrina Meijer van afterDRK lanceert eigen collectie bij Nelly.com

Sabrina Meijer van  afterDRK is de eerste Nederlandse blogger die haar eigen kledinglijn gaat lanceren in samenwerking met Nelly.com. Afgezien van het witte broekpak – haar persoonlijke favoriet – heeft ze nog zeven fashion items ontworpen, waaronder de perfecte donkergrijze skinny jeans en een edgy zipper skirt in zilver en blauw.

‘Het is erg speciaal om een jaar lang aan iets te werken en het langzaam te zien veranderen van een idee in het uiteindelijke resultaat. Toen ik mijn blog begon, kon ik er alleen maar van dromen om ooit de mogelijkheid te hebben om rond te lopen in mijn eigen blazer, of mijn eigen shirt. Het hele proces van het maken van de collectie en alles wat ermee te maken heeft, was een compleet nieuwe wereld voor me, maar ik kreeg de juiste begeleiding en ik heb er veel van geleerd. Alles is echt ‘afterDRK’: simpel, bijna minimalistisch van vorm, spiced up met details zoals een streep en ritsen in een opwindende kleur. Ik ben enorm happy met het eindresultaat en stiekem ook een beetje trots op mezelf’, vertelt Sabrina.

Ook bij Nelly zijn ze blij met de samenwerking met Sabrina Meijer van afterDRK: ‘Sabrina has a very cool personal style with a Scandinavian twist that we thought was alluring. This is the first collection we did in collaboration with a Dutch blogger and there for a fascinating project. The end result is a sophisticated collection that also has that Nelly-twist we were looking for’, aldus Magnus Månsson, CEO at Nelly.com.

De collective is vanaf 23 april 2013 bij Nelly te verkrijgen. Verkoopprijzen liggen tussen de 32,95 euro voor het T-shirt tot 94,95 euro voor een broek. Ga naar Nelly.com en tik even afterDRK in het zoekveld om de collectie te bekijken en eventueel te shoppen.

Lees meer Fashion Nieuws:

Geen lerares, maar Model worden bij Pabo!
Steps lanceert - Dress like a Princess - jurken collectie
Diesel stelt nieuwe artistiek directeur Nicola Formichetti voor

Tags: , , , ,