mash it up

mash it up

Modetrends worden steeds gedurfder. Was je vroeger nog bang dat bepaalde prints en kleuren met elkaar zouden vloeken, vandaag de dag kan het niet knallend genoeg zijn. Nu hoef je natuurlijk niet elke trend klakkeloos te volgen, maar stel je eens voor hoe vrolijk de wereld eruit zou zien als we allemaal elke dag onze meest bonte outfits uit de kast zouden trekken, in plaats van het saaie grijze kantooruniform!

Felle kleuren, bloemen, etnische patronen, opvallende prints en verschillende texturen, Cacharel, Giles en D&G lieten op de catwalk al zien dat geen combinatie te gek is deze zomer. Eén ding is zeker: de Mash trend is niet bedoeld voor grijze muizen. Durf jij het aan, zo’n vrolijke outfit die knalt?

Bij de Bijenkorf hebben ze alvast de mooiste Mash it up items voor je geselecteerd. Van tops, T-shirts en tunieken tot de mooiste geprinte jurken, broeken en natuurlijk bijpassende schoenen en accessoires om je gedurfde look helemaal af te maken. Kijk snel om je te laten inspireren of om meteen online te bestellen op: www.debijenkorf.nl.

Tags: , , ,