CELYN b. BY ELISAETTA FRANCI F/W 2011

CELYN b. BY ELISAETTA FRANCI F/W 2011

De Italiaanse ontwerpster Elisabetta Franchi heeft met haar fashionlabel Celyn b. ons modehart helemaal weten te veroveren. Het mag dan nog zomer zijn, wij krijgen spontaan zin in de herfst na het zien van de Celyn b. herfst-winter 2011 collectie.

In de nieuwe najaarscollectie zien we een weldaad aan fashionable luxe in de vorm van bijzondere, stijlvolle ontwerpen met een inspirerende seventies twist. Elegante leren jasjes, classy jurkjes, mooie broeken en cosy knitwear, maar ook geweldige accessoires zoals leren tassen met vintage details en onweerstaanbare ultravrouwelijke schoenen. Elisabetta Franchi brengt met deze ultieme alround collectie een ode aan de urban kosmopolitische vrouw, die niet bang is om op te vallen en waarde hecht aan haar eigen stijl.

Hoogtepunt in de collectie zijn de strak belijnde, elegante leren jasjes met schitterende gouden kettingdetails. Daarnaast zijn er classy jurkjes in ragfijne lijnen naast een scala aan rijk gedetailleerde winterjassen. Nude en zwart zetten de toon, terwijl het tailleriempje voor een onbetwistbare finishing touch zorgt en fake-fur details hun weelderige uitstraling eer aan doen.

Dat dit fabulous Italiaanse stijllabel een complete look biedt, blijkt wel uit het hemelse aanbod aan ultravrouwelijke schoenen, die paar voor paar een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben. Stap binnen in een schoenenhemel, waar beige en grijze su├Ęde enkellaarsjes, met gouden kettingdetails en gespen, worden geflankeerd door zwart leren lieslaarzen, de meest verleidelijke rode of navykleurige laarzen, classy pumps in zwart-wit en unieke patrolblauwe pumps met strasstenen…We love it!

En alsof het nog niet genoeg is kun je je outfit helemaal tot in de puntjes perfectioneren met de lederen bauletto tassen en tassen met fake-fur details, in donkere of camelkleuren, die de vintage look optimaal laten herleven.

Elisabetta Franchi Celyn b. wordt onder andere online verkocht via www.littlesoho.nl.

Wil je meer zien van de Elisabetta Franchi Celyn b. collecties? Kijk dan op www.elisabettafranchi.it.

Tags: , , , , , , , , ,