Shoediction – Nieuwe luxe schoenenboetiek in de negen straatjes

Shoediction – Nieuwe luxe schoenenboetiek in de negen straatjes

Nog een reden om de negen straatjes in Amsterdam een bezoek te brengen: Shoediction heeft er namelijk haar deuren geopend. Stap binnen in deze schoenenboetiek en waan je in shoe-heaven met een exclusieve collectie samengesteld uit de mooiste high-end labels zoals Givenchy, Missoni, Christian Lacroix, Marc by Marc Jacobs en See by Chloé. Was je nog geen shoe addict, dan word je het hier wel!

Bij Shoediction (je spelt het officieel trouwens als Shoe}diction) hebben ze niet alleen een passie voor schoenen, maar komen ze ook tegemoet aan de behoefte aan kleine maatjes. Zo zijn alle juweeltjes beschikbaar in de maten 35 t/m 41. Naast alle comfortabele ballerina’s, prachtige pumps en elegante laarzen, vind je er ook een zorgvuldig samengestelde collectie van accessoires en lederen tassen om je stylish outfit compleet te maken.

Shoediction vind je aan de Oude Spiegelstraat 3 in Amsterdam. Wil je de openingstijden weten? Check dan even de website. Ben je meer van het webshoppen? Later dit jaar zal Shoediction ook haar digitale deuren openen.

Meer Shopnieuws lezen? Ga dan ook naar:

Op Winkelstraat.nl shoppen in de leukste boetiekjes van Nederland
River Island opent eerste accessoires winkel
Buddha to Buddha online store is open!
Webshop Tip: Aaiko opent deuren Web Boutique
Webshop Tip: Essentiel opent E-shop!
Shopping Tip: Customize je eigen Tartan shirt bij McGregor
Shopping Tip: Fab. Collectie Herfst Winter 2012-2013
Webshop Tips: Blackfashionstore.com
House of Pertijs heeft lak aan crisis!
SHOEBALOO opent webshop

Tags: , , , , , , , , ,