Top 5 winterproducten

5 topproducten tegen winterse omstandigheden

We vinden het een soort van heerlijk om te klagen over het weer. Hoewel we het beschouwen als onbenullige prietpraat, blijven we het toch doen. Op dit moment is het weer voornamelijk grijs, regenachtig, winderig en zonder zon en dat is een zware aanslag op onze huid. De winterse mix van kou, wind en de droogte van de centrale verwarming in huis veroorzaakt een droge, geïrriteerde, schilferige, en rode huid. Van welk kwaaltje je ook last hebt, er is een arsenaal aan producten die een ‘winterjas’ voor je huid zijn en je helpen je huid door deze vervelende wintermaanden te helpen. Dit is onze top 5!

Tegen droge lucht: Clinique Moisture Surge Intense
Perfect voor wie van een lichte crème houdt. Deze gel-crème zonder olie van Clinique voorziet de huid van het broodnodige vocht.

Top 5 winterproducten

Clinique Moisture Surge Intense

Tegen roodheid en jeuk: Lancôme Hydra Zen NeuroCalm dagcrème
Een heerlijke crème van Lancôme die de rode, jeukerige huid direct kalmeert en hydrateert. Ook verkrijgbaar in andere varianten.

Top 5 winterproducten

Lancôme Hydra Zen NeuroCalm

Tegen kou: Weleda Coldcream
Deze vettige crème van Weleda is perfect tegen zeer gure weersomstandigheden, bijvoorbeeld als je op wintersport bent. Is ook geschikt voor je handen.

Top 5 winterproducten

Weleda Coldcream

Tegen uitdroging: Biotherm Nutrisource
Extreem voedende rijke crème voor intense voeding voor de droge huid van Biotherm. Ook verkrijgbaar voor de zeer droge huid.

Top 5 winterproducten

Biotherm Nutrisource

Voor de lippen: Clarins Baume Lèvres Multi-Réparateur
Het intens herstellend vermogen van deze lippenbalsem van Clarins vermindert ruwe plekken en kloofjes. Geeft direct een kalmerend effect.

Top 5 winterproducten

Clarins Baume Lèvres Multi-Réparateur

Tags: , , , , , , , ,