Beauty Review: Alpha Beta Glow Pad van Dr. Dennis Gross

Beauty Review: Alpha Beta Glow Pad van Dr. Dennis Gross

Niks is heerlijker dan met je gezicht de zonnestralen op te vangen en zo een mooi stralend bruin kleurtje te krijgen. Het nadeel hiervan is alleen dat je gezichtshuid er behoorlijk van te lijden heeft, met als resultaat dat je eerder rimpels en pigmentvlekjes krijgt. Hoe fijn zou het zijn als er een product zou bestaan dat je huid een prachtige bruine kleur geeft en er tegelijkertijd voor zorgt dat je er jonger en stralender uitziet! Nou, we hebben nieuws voor je, dit beauty product is er! De Alpha Beta Glow Pad van Dr Dennis Gross is een award winnende self-tanner voor het gezicht dat zorgt voor een diepe en egale bruining, je huid gladder maakt, poriën verkleint, pigmentvlekjes en zelfs meeëters aanpakt! Wij hebben het voor je getest en we zijn enthousiast!

De Alpha Beta Glow Pad van Dr Dennis Gross heeft in de VS de Allure Best of Beauty Award gewonnen als beste self-tanner voor het gezicht. De anti-aging self-tanner zit op een handig doekje en bevat vitamine D, ingekapseld micro-DHA en soyaproteïnen voor een diepe en egale bruining. Alpha en Beta Hydroxyzuren exfoliëren, verkleinen de poriën, elimineren meeëters en verhelderen pigmentvlekjes.

Klinkt bovenstaande te goed om waar te zijn? Onze Beauty redacteur Jantina heeft de pad getest en werd er echt heel mooi bruin van:

‘Het is echt super simpel; nadat je alle make-up van je gezicht hebt gehaald en je huid goed gereinigd is, wrijf je zachtjes met het kleine doekje over je gezicht, waarbij je geen plekjes moet vergeten. Ook even via de halslijn naar beneden en vluchtig over je oren om een soort masker effect te voorkomen. Omdat mijn gezicht er een beetje trekkerig van werd – ik heb een wat gevoelige huid – heb ik nadat het goed ingetrokken was, een luchtige moisturizer aangebracht. Een paar uurtjes zag ik al dat de kleur zich had ontwikkeld. Het fijne is dat je er echt mooi egaal bruin van wordt en het inderdaad de imperfecties van je gezicht minder zichtbaar maakt. Ik ben echt enthousiast!’

Op de voor/na foto’s is de belichting wel een beetje anders, maar het geeft je wel een beeld van hoe natuurlijk de bruining is:

Beauty Review: Alpha Beta Glow Pad van Dr. Dennis Gross - voor en na

Beauty Review: Alpha Beta Glow Pad van Dr. Dennis Gross - voor en na

De Alpha Beta Glow pads zijn o.a. te koop bij de Red Carpet Queen store.

Lees meer Beauty Reviews:

Het Beauty geheim van modellen en visagisten: Embryolisse!
Beauty Review: Footner Socks - babyzachte voeten zonder vijlen!

Tags: , , , , ,