Belangrijke feiten over het scheren van je oksels + Win een Dove Pakket!

Belangrijke feiten over het scheren van je oksels + Win een Dove Pakket!

Natuurlijk scheren wij ook in de winter regelmatig onze oksels, we willen er wel altijd verzorgd bijlopen. Maar nu de zomer in aantocht is en we ons weer gaan hullen in luchtige jurkjes en mouwloze tops, zullen we misschien wel dagelijks met het mes in de weer zijn om onze oksels glad en fris te houden.

Veel werk is het niet; de meeste vrouwen halen tijdens het douchen even snel met een scheermesje de haartjes onder de oksel weg, zodat ze er de rest van de dag geen omkijken meer naar hebben. Wist je dat vrouwen gemiddeld wel 14 keer het mesje over de oksel halen? Het nadeel hiervan is echter wel dat je ongemerkt de tere huid van je oksels kunt beschadigen, waardoor je huid geïrriteerd kan raken. En een geïrriteerde okselhuid in de zomer is geen pretje, nog afgezien van het feit dat het niks doet voor je zelfvertrouwen. Een goede reden dus om je oksels extra te verzorgen!

Net als scheren onder de douche, hoeft ook het verzorgen van je oksels geen extra tijd te kosten. Als je gewoon heel simpel elke dag – ook na het scheren – Dove deodorant gebruikt, bescherm je jezelf niet alleen 48 uur lang tegen zweet en geurtjes, maar verzorg je tegelijkertijd de huid van je oksels. Naast een ¼ hydraterende crème van Dove, bevat Dove deodorant ook extra vitamine E dat bekend staat om zijn huidverzorgende eigenschappen. Met Dove deodorant heb je in slechts zeven dagen al zichtbaar zachtere en gladdere oksels. Gooi die armen dus maar gerust in de lucht, ze mogen gezien worden!

Wist je trouwens dat elke keer als je je scheert, je niet alleen haartjes, maar ook iets van de okselhuid weghaalt? Dit is één van de vier feiten over het scheren van oksels waarvan Dove vindt dat elke vrouw ze zou moeten kennen. Ga naar de Dove Actiepagina, bekijk de video en dislike de feiten die je nog niet wist over het scheren van je oksels.

Dove is ook benieuwd naar hoe goed jij na het scheren voor je oksels zorgt. Doe mee aan het grote Yunomi Okselonderzoek en ontdek hoe jij het doet in vergelijking met vrouwen in Nederland en de rest van de wereld. Met je deelname kun je ook nog eens een heerlijk Dove Pakket winnen. Wacht niet langer, doe snel mee!

Tags: , , , ,