OPI: THE MUPPETS NAGELLAK COLLECTIE

OPI: THE MUPPETS NAGELLAK COLLECTIE

OPI heeft voor dit najaar de inspiratie uit een hele bijzondere hoek gehaald. Het nagellakmerk komt namelijk met een collectie geïnspireerd op The Muppets. De nieuwe film met Kermit, Miss Piggy en alle andere bekende Muppets zal vanaf februari 2012 in de bioscoop te zien zijn. Maar deze Kerst kun jij je nagels al laten schitteren met een van de waanzinnige Muppets nagellakjes.

De levendige en kleurrijke karakters van The Muppets waren de inspiratie voor de twaalf limited edition nagellakkleuren voor de speciale kerstcollectie van OPI. ‘OPI is razend enthousiast over deze samenwerking met Disney en we zijn trots dat we de release van deze langverwachte film samen kunnen vieren’, aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive Vice President en Artistic Director. ‘De Muppets hebben niet alleen als inspiratie gediend voor de ontwikkeling van de grappige, felle en vrolijke kleuren. De fashionable Miss Piggy heeft zelfs haar naam verbonden aan drie hoogglans roze/roodtinten.’ Hoe speciaal kan een nagellakcollectie wel niet zijn als drie nagellakken aan de naam gekoppeld zijn, want zoals we allemaal weten is Miss Piggy toch wel een ultieme diva.
De collectie bestaat onder andere uit zes hoogglanslakken met een subtiele glinstering in verschillende roodtinten, brons en koper metallic. Maar het klapstuk van de collectie zijn de zes felgekleurde ‘mega’ glitterlakken waarmee je een driedimensionale look creëert en je nagels omtovert tot ware juweeltjes. Your nails are your own jewels! De Holiday lakken vormen de perfecte accessoire voor de feestdagen!

The Muppets Collection van OPI is vanaf 1 november 2011 verkrijgbaar in de volgende twaalf kleuren:

The Reds and Neutrals, zes hoogglans nagellakken met subtiele glinstering:

Animal-istic – Wilde, felle roodtint, die je onmogelijk kunt temmen!
Meep-Meep-Meep – Deze schitterende fuchsia mag je gewoon niet missen!
Wocka Wocka! – Deze diepe bessentint geeft je een vrolijk gevoel*
Pepe’s Purple Passion – Dé beste paars ooit!
Designer, de Better! – Met dit metallic brons op je nagels steel je zeker de show!*
Warm & Fozzie – Warm metallic koper: een feel-good kleur*

The Glitters, zes waanzinnige sprankelende glitters in de kleuren:

Rainbow Connection – De regenboogglitter uit je dromen
Excuse Moi! – Ahem! Deze roze glitter wil je iets vertellen!*
Gone Gonzo! – Deze aquablauwe glitter is voor types met lef!
Fresh Frog of Bel Air! – Dit glitterlakje staat voor de ‘groene’ dingen in het leven
Divine Swine – Geweldige paars-rode glitter om mee te pronken!
Gettin’ Miss Piggy With It! – Rode glitter met een hoge wow-factor

Mocht je liever een kleiner potje nagellak willen hebben? De lakken met een * zijn ook verkrijgbaar als minilak van 3.75ml in een speciale uitvoering van The Muppettes Mini Pack.

Wist je trouwens dat alle OPI nagellakken vrij zijn van tolueen, DBP of formaldehyde. De nagellakken bevatten het revolutionaire ProWideTM penseel, speciaal ontworpen voor je nagels waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken. Ideaal toch, hierdoor heb je geen strepen meer door je mooie nagellakkleuren.

Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15ml € 13,95
Adviesverkoopprijs OPI Mini Pack € 17,95
Informatie en verkoopadressen: www.opi.nl

(Randjita Mahabier)

Tags: , , , , , , , , , , , ,