Plus-Size model Tess Munster

Steeds meer modemerken maken gebruik van ‘plus-size’ modellen. Maar toch heerst er nog altijd een soort van taboe op. Volgens sommige modemerken staat kleding nou eenmaal beter op slankere modellen met ‘size-zero’. We don’t agree!

Modellen die door de modewereld worden omschreven als ‘plus-size’ hebben juist vaak een prachtig lichaam waar wij vrouwen jaloers op zijn! Vaak is er niet veel ‘plus’ aan. Een maat 38 wordt vaak al gezien als ‘plus-size’. Curves zijn juist mooi en deze omarmen de ‘plus-size’ modellen dan ook! Tevens hebben ze vaak een grotere cupmaat. Daar zijn wij vrouwen toch ook jaloers op?

Al beginnen we langzamerhand een verschuiving te zien, toch is het toch nog lastig om echt veel werk te krijgen voor ‘plus-size’ modellen. Bureaus spotten eerder modellen met maatje 34/36 op straat. In de Pirelli kalender van vorig jaar konden we al wel een aantal mooie ‘plus-size’ modellen spotten.

Ook de 29 jarige Tess Munster heeft geluk, met een maatje 52 heeft ze een mega modellencontract binnen gesleept bij MiLK Management in Londen!!
Nu is deze maat natuurlijk extreem groot en zien we dit nog niet zo vaak, maar gelukkig komen we wel steeds meer vollere vrouwen met curves in kleding van bekende fashion merken tegen.

Tags: , , ,