Fashion Nieuws: Helena Christensen onwerpt eigen lingerielijn voor Triumph

Fashion Nieuws: Helena Christensen onwerpt eigen lingerielijn voor Triumph

We hebben Fashion nieuws waar wij als lingerie liefhebbers heel blij van worden: Helena Christensen heeft namelijk een geheel eigen lijn voor Triumph ontworpen. De luxe lingerielijn onder de naam Helena Christensen for Triumph werd tijdens London Fashion Week gepresenteerd.

De eigen lingerielijn voor Helena Christensen komt voort uit de eerdere succesvolle samenwerking tussen het supermodel en Triumph voor het label Triumph Essence – The Luxury Collection. Sinds twee seizoenen is zij het gezicht van dit black label waarvoor Helena ook zelf begon te ontwerpen. Triumph stelde Helena in de gelegenheid om haar ideeën verder te ontwikkelen, iets dat zij met beide handen aangreep.

Haar eerste lingerielijn bevat drie thema’s – Poetica (sexy met kant en Swarovski versiering), Ballerina (glamoureus en vrouwelijk) en Dahlia, (zacht en romantisch). Elke serie heeft Helena eigenhandig ontworpen, daarbij ondersteund door de vakmanschap van het beroemde lingeriehuis.

Het nieuwe label Helena Christensen for Triumph valt binnen “The Luxury Collection” van Triumph en staat voor vernieuwing, vrouwelijkheid en kleur. Helena’s unieke, luxe stijl en fantasie in combinatie met de know how en ongeëvenaarde pasvorm van lingeriespecialist Triumph is een sterk modestatement met onweerstaanbare ontwerpen.

De collectie komt begin 2013 op de markt, maar we mogen je nu alvast wat beelden laten zien:

Helena Christensen for Triumph

Helena Christensen for Triumph

 

Helena Christensen for Triumph lingerie

Helena Christensen for Triumph lingerie

 

Helena Christensen for Triumph.

Helena Christensen for Triumph.

 

Meer Fashion Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Fashion Nieuws: Sylvie van der Vaart opnieuw in Hunkemoller commercial
Fashion Nieuws: Higher Heels van United Nude voor Lady Gaga
Fashion Nieuws: Claes Iversen ontwerpt feestelijke jurken voor WE Fashion
Fashion Nieuws: Kate Moss showt Mango Herfstcollectie 2012

Tags: , , , ,