Claudia Strater FW12

Claudia Strater FW12

Claudia Strater FW12 staat geheel in het teken van Dutch Design. Logisch, want Claudia Strater is natuurlijk een Nederlands modemerk. Sterker nog, het is een Nederlands modemerk wat al sinds 1977 haar eigen collecties ontwerpt, produceert en verkoopt. Niks nieuws dus? Toch wel, want met deze nieuwe wintercollectie laat het modemerk haar Nederlandse roots op een unieke wijze zien!

Naast de Claudia Strater FW12 collectie, die puur Dutch Design is, zijn ook de campagnebeelden gemaakt met een compleet Nederlands team. Topmodellen Lonneke Engel, Cato van Ee en Sophie Vlaming gefotografeerd door Joost van der Neut en gestyled door Alex van der Steen. Meubels van Nederlandse ontwerpers zijn gebruikt om het beeld te versterken en de link te leggen naar Dutch Design. Denk daarbij aan Rietveld, Marcel Wanders en Bertjan Pot maar ook aan net afgestudeerden als Romboud Maris en Stef van den Diepstraten. Vanaf 20 augustus zijn deze meubels terug te vinden in de eigen winkels van Claudia Sträter en enkele zijn te zien tijdens de Woonbeurs in september 2012.

De Claudia Strater FW12 collectie is stoer, vrouwelijk, heerlijk luxe en bovendien zeer divers. De kleur rood voert de boventoon, naast combinaties met non-kleuren zoals kalk en staal. Met deze collectie wil Claudia Strater vooral individualiteit benadrukken. Zoals Ger-Jan de Gilde, hoofd design bij Claudia Strater zegt: ‘Mode moet je eigen identiteit benadrukken, dat maakt onszelf dus onszelf’. En daar kunnen wij het alleen maar roerend mee eens zijn!

Claudia Strater FW 12 - Campagnebeeld

Claudia Strater FW 12 - Campagnebeeld

Credits campagne beeld:

Fotograaf: Joost van der Neut – Stylist: Alex van der Steen – Modellen: Lonneke Engel, Cato van Ee en Sophie Vlaming – Haar: Ilham Mestour – Make-up: Suzanne Verberk – Decor: Gloudy/Rein Willem

Meer Modetrends Najaar 2012:

Modetrend Hot or Not? Comeback van de Corduroy broek
Modetrends Najaar 2012: William Tempest for River Island
Modetrends Najaar 2012 - Gothic inspired fashion
Modetrends Zomer en Najaar 2012 - Neem je Ibiza stijl mee het najaar in
Modekleuren Herfst Winter 2012-2013 - Fashion Trend Report
MODETRENDS Herfst Winter 2012-2013: Leren broek
MODETRENDS Herfst Winter 2012 2013: ZARA TRF Video
Modetrend Ethnic - Inspiratie voor nu en het najaar
Modetrend Herfst 2012 - Blazers nieuwe stijl
Modetrend - Paisley Print is hot!
Modetrend - Paisley Print is hot!
Modetrend Spikes en Studs
Modetrends Herfst Winter 2012 2013 - River Island Lookbook
MODETREND Jeans met een print
Modetrends herfst winter 2012 2013 – PRIMARK
MODETRENDS Herfst Winter 2012 2013 - Dsquared2 Fashion Video
MODETRENDS Herfst Winter 2012 2013 – Lacoste Fashion Video


Tags: , , , , , , ,