Naf Naf horloges ter ere van 40e verjaardag

NAF NAF horloges ter ere van 40e verjaardag

Dertigplussers kennen NAF NAF vast nog wel. Als je vroeger een beetje merkbewust was, dan heb je dit merk ongetwijfeld gedragen, of in ieder geval erom gezeurd bij je moeder. Maar wie dacht dat het merk al lang niet meer bestond, heeft het mis. Sterker nog, dit jaar bestaan ze 40 jaar! Ter ere van dit jubileum breiden ze hun accessoirelijn uit met een collectie NAF NAF horloges. Mooie klokjes die met hun typische vrouwelijke kleurtjes precies passen bij dit Franse modemerk.

Ruim 40 jaar geleden werd NAF NAF opgericht, door de gebroeders Pariente, met een shop aan de Passage du Cairne in het hartje van het modecentrum van Parijs. Met haar eigenzinnige stijl, elegant en gedurfd, en haar spraakmakende, gewaagde, humorvolle campagnes maakten zij al snel faam in de modewereld en groeide de brand uit tot een van de topmerken.

In 2009 werd door de overname door de Vivarte groep (24 merken in schoenen en kleding, 3 miljard omzet in 2011) een koersverandering teweeg gebracht: zakelijk werd de focus naar groei en internationale exposure verlegd, en de stijl ontwikkelde zich van excentriek naar Neoromantisch, met de jurk als kledingstuk in het middelpunt van de collecties.

De cijfers vertellen het succesverhaal: NAF NAF Parijs bezit op dit moment 182 winkels in Frankrijk, daarnaast zijn er 425 winkel in het buitenland zodat er wereldwijd meer dan 600 verkooppunten zijn, verdeeld over 50 landen.

Naast mode wordt er nu een groeiend aantal aanverwante producten in licentie vermarkt: parfums, eyewear, tassen, schoenen, linnengoed en gadgets. Op de onlangs in Basel gehouden Jewels & Watches werd de horlogecollectie geïntroduceerd.

De Naf Naf horloges zijn er in 14 verschillende modellen, waarop maar liefst 63 varianten zijn gemaakt. De verkoopadviesprijzen lopen uiteen van 79,- tot 235,- euro. Om een idee te krijgen hebben we alvast wat beelden voor je:

Naf Naf horloges - 1

NAF NAF horloges - 1

 

Naf Naf horloges - 2

NAF NAF horloges - 2

Misschien vind je dit ook leuk:

MELZ - Sieraden om je Hippie Chic Ibiza Style compleet te maken
Ontdek de nieuwe Carrera zonnebrillen bij Pearl
Shopping Tip: Create your own Mi Moneda
MELZ - Sieraden om je Hippie Chic Ibiza Style compleet te maken

Tags: , ,