Onze nieuwste Scandinavische ontdekking is Nümph, een crispy kledinglabel, boordevol kleurrijke, draagbare, comfi items met een speelse knipoog. De zeven Deense dames achter dit leuke label willen kleding maken met soulen persoonlijkheid. Nou, ons hebben ze alvast overtuigd.

Nümph is voor de eigenwijze city chick die haar dromen achterna gaat. We zien opvallende grafische prints, maar ook lieflijke bloemenprints, knallende regenboogkleuren, maar daarnaast ook ingetogen zwarte en grijzen en zelfs af en toe een folkloristisch tintje. Leuk is dat al deze verschillende kleuren en motieven gerust met elkaar gecombineerd kunnen worden. De kleding van Nümph zorgt ervoor dat de zelfverzekerde en sophisticated vrouw goed gekleed voor de dag kan komen. Stijlvol met een edgy randje.
Ook prettig: Nümph is vriendelijk voor je portemonnee, want de street chic items zijn zeer betaalbaar. En met zes collecties per jaar zitten we nooit meer zonder fashionable items!

Je vindt de collecties van Nümph onder andere bij ‘Exota’ (Hartenstraat 10) en ‘Streetlife’ (Ferdinand Bolstraat 45) in Amsterdam, ‘Strictly Women’ (Oud Kerkhof 27) te Utrecht, ‘Ushe’ (Broerstraat 72) in Nijmegen en bij ‘Funkie House’ in Rotterdam (Korte Hoogstraat 15a) en Den Haag (Schoolstraat 35).

www.Numph.dk

Tags: , , , , , , , , , , , ,