Willen we niet allemaal een perfect huidje, de mooiste make-up looks en de beste beautyproducten die daarvoor kunnen zorgen? De keuze in beautyproducten is reuze, dus een overzicht van de juiste artikelen is geen overbodige luxe, dacht ik zo.

Persoonlijk houd ik van effectiviteit: eerder had ik een kast vol met beauty producten: 30 soorten nagellakjes, 10 soorten haarproducten en 4 bodylotions – voor ieder seizoen één. Inmiddels zijn het een stuk minder producten geworden, omdat ik een paar heel fijne dingen heb gevonden, zodat ik mijn oude de deur uit kon doen. En misschien heeft het ook een beetje te maken met dat ik ben gaan samenwonen… Mijn vriendje wil ook zijn shampoo nog kwijt kunnen in het douche-rekje. ;)

5 toppers van beautyproducten! 

Onderstaande producten zijn mijn favorites. Zonder deze producten kan ik niks. Maar écht: ze hebben mijn leven veranderd. Klinkt een beetje emo, maar goed, probeer ze maar eens: dan snap je wel wat ik bedoel.

#1 BB-cream van Garnier

garnier bb cream

Serieus, waarom bestaat er nog foundation? Oké, smaken verschillen: maar ik vind een puur natuur huidje véél mooier. Jij ook? Dan is de BB-cream van Garnier een echte aanrader! Overigens is er wel iets waar je op moet letten, voordat je dit product aanschaft: de BB-cream van Garnier (de eerste BB-cream die is uitgebracht en specifiek is gericht op de Europese markt) heeft géén sterke dekking zoals een foundation. Dit product heeft namelijk een extra lichte dekking en verzorgt je huid. Ideaal voor meiden die een droge, gevoelige huid hebben (zoals ik). Je moet wel houden van de glow die de crème achterlaat. Uiteraard kun je ‘em mat maken met een beetje poeder!

#2 Dip & clean nail polish remover 

dip clean hema

 

Irritante watjes, wattenstaafjes en omvallende nagellak remover is verleden tijd met dit potje van de HEMA! Eerlijk gezegd vroeg ik aan mijn zusje of ze nog nagellak remover had.. waarnaar ze met deze pot aankwam en ik gelijk iets op een watje wilde doen. Mijn eerste reactie was: is dit een grap? Maar nee, het is geen grap: je steekt je vinger in dit potje, laat ‘em even zitten en klaar is kees: je nagellak is gone!

#3 Shampoo bar van Lush

lush shampoo

Ik houd van Lush. Die geur alleen al… love it. Ik ben een shampoo bar van Lush gaan gebruiken, toen ik mijn haar minder wilde wassen. Ik las vaak dat je dit namelijk niet zo vaak moest doen, dus besloot ik te minderen. Vandaar dat ik koos voor een natuurlijke shampoo, met zo min mogelijk troep erin. Zodoende kwam ik bij de lush shampoo bars, die helemaal gemaakt zijn van natuurlijke producten. Die van mij bestaat bijvoorbeeld uit: kaneel, kruidnagel en pepermunt. Verder zorgt rozemarijn voor een verzachtend en kalmerend effect op de hoofdhuid en een glorieuze glans in m’n haar! Oh, en je doet er heel lang mee, want je hoeft maar heel weinig te gebruiken!

#4 Victoria’s Secret body splash

victoria's secret splash

De perfecte vervanger voor een dure parfum: de body splashes van Victoria’s Secret! Voorheen waren ze enkel te koop op Schiphol, in de officiële Victoria’s Secret-winkel, maar inmiddels zijn ze ook gewoon te verkrijgen bij de Etos! Vooral in de zomer zijn deze splashes heerlijk: ze zijn fruitig en ruiken naar bloemetjes. De geur vervliegt niet snel en de verpakking is fabulous!

 

Tags: , , , , , , , ,