ARM CANDY VAN GUESS WATCHES

ARM CANDY VAN GUESS WATCHES

Als het aan de nieuwe must-haves van GUESS Watches ligt, wordt het een kleurrijke herfst. In de nieuwste collectie, heel toepasselijk ‘Arm Candy’ genaamd, voeren paars, blauw en emerald groen de boventoon. De ‘City Lights’ modellen zijn absolute blikvangers door de Swarovski kristallen en de ‘Timeless G’ modellen zijn uitgevoerd in het bekende GUESS Watches design. ‘Arm Candy’ is een sweet temptationvoor iedereen die dit seizoen kleurrijk voor de dag wil komen!

De shining stars van de ‘Arm Candy collectie’ zijn de ‘City Light’ modellen. Meer dan 300 Swarovski kristallen vormen het woord GUESS op de horlogekast en armband. De brede transparante horloges komen in de kleuren sapphire blue, amethyst purple en emerald green. Daarnaast zijn standaard kleuren zoals zwart, zilver en goud ook verkrijgbaar. Een fashion must-have voor iedere pols! Adviesprijs vanaf 199 euro

Daarnaast heeft de ‘Arm Candy Collectie’ ook de meer klassieke ‘Timeless G’ modellen, met een zilveren wijzerplaat en horlogekast, een brede semi-transparante G-link armband met daarop roestvrijstalen GUESS logo’s. Met de ‘Timeless’ G modellen combineert GUESS Watches moderne flair met design. Adviesprijs vanaf 149 euro.

Voor verkooppunten kun je contact opnemen met IBB Amsterdam (020) 342 80 80

Foto: ‘City Light’ uit de ‘Arm Candy collectie’ van GUESS Watches.

Tags: , , , , , , , , ,