Hang je goede voornemen aan een Words of Wisdom ketting by Dooor Jewelry

Hang je goede voornemen aan een Words of Wisdom ketting by Dooor Jewelry

Begin jij net zoals velen het nieuwe jaar graag met een goed voornemen, om er halverwege januari achter te komen dat je het eigenlijk alweer vergeten bent? Dan is een Words of Wisdom ketting van Dooor Jewelry echt wat voor jou. Een handgemaakt juweeltje voorzien van words to live by; een inspirerende tekst die je er elke dag aan herinnert wat nu werkelijk belangrijk is in het leven.

De Words of Wisdom kettingen zijn gemaakt van nikkelvrij metaal, waarbij je de keus hebt uit zilver- of goudkleurig en hangers met zeven verschillende teksten. Maar als jij nu zelf een levensmotto hebt die je graag op zo’n prachtige hanger terug zou willen zien, dan kun je contact opnemen met Dorien Berkhout, de ontwerpster van Dooor jewelry, om een unieke ketting te laten maken met je eigen tekst. Een lief cadeautje voor jezelf, of voor iemand anders die wel een goed voornemen kan gebruiken.

In de webshop van Dooor Jewelry vind je nog veel meer mooie handgemaakte sieraden, die stuk voor stuk ook nog eens verrassend betaalbaar zijn. Neem maar snel een kijkje op www.Dooor.nl.

Meer Mode Musthaves bekijken? Ga dan ook naar:

PASSOU horloges, de nieuwste arm candy voor om je pols
Mode Musthaves van Urban Nomads by Kirsty Nagel
i am jai maakt unieke zijden shawls van vintage sari's
Moon M. for Bagsac - hebberigmakend mooie tassen!
Mode Musthaves voor om je pols: Schakelarmbanden van TOV Essentials

Tags: , , , , ,