Moon M. for Bagsac – hebberigmakend mooie tassen!

Moon M. for Bagsac – hebberigmakend mooie tassen!

Moon M. for Bagsac is een limited collection tassen die we je echt even willen laten zien. Eerder ontwierp onder andere Kim Feenstra al een tassenlijn voor Bagsac en nu heeft het Nederlandse tassenlabel styliste Moon M. gestrikt. Een geweldige keus want deze styliste weet als geen ander wat hip and happening is!

Moon M., in het dagelijkse leven ook wel gewoon Monique Mathijssen genoemd, is een fashion icoon en steekt celebrities zoals Katja Schuurman en Ellemieke Vermolen in de nieuwste en hipste kleding. In haar werk is ze dagelijks bezig met de laatste trends op modegebied en het samenstellen van geweldige looks voor beroemde persoonlijkheden. Ook is ze wekelijks te beluisteren op Q-music en houdt ze een goed bezochte blog bij over haar hectische en inspirerende leven in fashion. Tussen haar drukke werkzaamheden door heeft ze ook nog tijd gevonden om voor Bagsac een tassen collectie te ontwerpen. Voor deze collectie is ze uitgegaan van drie thema’s die aansluiten bij de grote modetrends van deze winter: Simplicity, Classic en Bohemian.

In de Simplicity lijn vind je drie modellen die allemaal verkrijgbaar zijn in de trendkleuren van dit najaar: black, burgundy & dark green. Moderne tassen zonder poespas, maar met mooie subtiele details. De klassiekere types onder ons zullen weg zijn van de Classic lijn; twee klassiek vormgegeven tassen in de kleuren black en taupe. En ben je net als wij gek op de Bohemian look, dan staan de bruine en zwarte modellen met franjes en bewerkt leer vast hoog op je verlanglijstje!

Moon M. for Bagsac – Simplicity

Moon M. for Bagsac – Simplicity

Moon M. for Bagsac – Classic & Bohemian

Moon M. for Bagsac – Classic & Bohemian

Ben je benieuwd naar hoe Moon M. de verschillende tassen combineert met de laatste modetrends? Neem dan een kijkje op www.bagsac.nl/moonm. Hier vind je ook de verkoopadressen waar de tassen vanaf 15 november 2012 te koop zijn. (verkoopprijzen tussen 44,95 – 79,95 euro)

Lees ook:

Nieuwe kekke Spijkers en Spijkers brillen bij Specsavers!
Fashion Nieuws: Onthulling WE & Claes Iversen collectie
Fashion Video: Maison Martin Margiela voor H&M onthuld in NY
Mode Musthaves voor het goede doel: Wimmy bag redt meisjes!
Mode Inspiratie: Anna Dello Russo for H&M Event Video
Mode Musthaves: Bejeweled Clutches

Tags: , , ,