FASHIONBASH by ShopVIP.com - Where Fashion meets Charity!

FASHIONBASH by ShopVIP.com - Where Fashion meets Charity!

Zet ‘m in je agenda, het meest fashionable charity event van dit jaar: FASHIONBASH by ShopVIP.com! Tijdens dit geweldige modefeest krijg je niet alleen de kans om jezelf mooi in de kleren te steken, maar je steunt er ook nog eens een geweldig doel mee: Getitdone!

Tijdens de FASHIONBASH kun je kleding scoren van exclusieve ShopVIP.com merken met veel korting, maar er is meer te beleven. Zo hebben heel veel bekende Nederlanders hun kledingkast uitgemest om voor dit charity event hun meest fashionable stuff te doneren. Zo heeft Bastiaan van Schaik al een geweldige gele handtas ter beschikking gesteld, heeft Sanne Vogel haar groene pumps gedoneerd en kun je ook een prachtig jurkje scoren van Liza Sips. Maar je hebt ook kans om een uniek kledingstuk te bemachtigen van onder andere initiatiefneemster Carolien Spoor, Marly van der Velden, Mark van Eeuwen, Jennifer Hoffman, Ferry Doedens, Hanna Verboom, Robert de Hoog, Gigi Ravelli, Stacey Rookhuizen, Jolanda van den Berg, Janice, Sytske van der Ster, Dirk Taat en Marvy Rieder. En Hanna Verboom niet te vergeten, zij is tevens de oprichtster van Getitdone, een online global community die gebruik maakt van social media om kleinschalige ontwikkelingsprojecten te promoten en te ondersteunen.

Heb jij zin in een fashion event waarbij je op een unieke manier je garderobe kunt aanvullen met geweldige items en daarbij ook nog eens iets heel goeds doet voor de mensheid? Bestel dan je tickets online op ShopVIP.com/Fashionbash.

De FashionBash zal plaatsvinden op zaterdag 8 december 2012 van 11:00 tot 22:00 tijdens de Masters of LXRY Fair in de RAI Amsterdam.

Lees ook:

Goedgemutste Breicampagne: Brei mee voor het goede doel!
Mode Musthaves voor het goede doel: Wimmy bag redt meisjes!
Fashion Nieuws: Tommy bag voor het goede doel + behind the scenes Video
Mode Musthaves: Maak een style statement met de Amnesty-RagBag-shopper

Tags: , , , , , , ,