H&M Catwalkshow @ Paris Fashion Week - Fashion Video

H&M Catwalkshow @ Paris Fashion Week - Fashion Video

H&M is niet weg te denken uit de modewereld, maar toch was het de eerste keer dat de Zweedse modeketen zelf een catwalkshow gaf tijdens Paris Fashion Week. In plaats van de kunst af te kijken bij de grote mode ontwerpers, om er vervolgens een soort van betaalbaardere versie van te maken, lieten ze nu hun eigen visie op de nieuwe najaarsmode zien.

H&M had het Rodin Museum gekozen als locatie voor de show, waarbij de catwalk dwars door een aantal speciaal voor de show gecreëerde kamers liep. Onder de gasten waren beroemdheden zoals Pixie Geldof, Ashley Olsen, Chloe Grace Moretz, Virginie Ledoyen en Emma Roberts en natuurlijk de nodige bekende stylisten en modekenners die in de video hieronder graag hun mening over de collectie geven. Ook op de catwalk zelf waren de nodige beroemde gezichten te spotten. Zo showden onder de 35 modellen ook Cara Delevinge, Isabeli Fontana, Arizona Muse en Frida Gustavsson items uit de herfst/winter collectie 2013/2014.

Ann-Sofie Johansson, hoofdontwerpster van H&M noemt de collectie ‘Modern Drama’, waarbij tailoring en uniformen een grote inspiratiebron vormden. De collectie zal vanaf 5 september 2013 in de winkels en online te verkrijgen zijn.

Wil je alvast een voorproefje van de H&M najaarscollectie 2013/2014? Bekijk dan de Fashion video hieronder:

Bekijk meer Fashion Video’s: 

Fashion Inspiratie: Jessica Hart voor Only Fashion Video
Rihanna for River Island @ London Fashion Week – Video
Vanessa Paradis is het gezicht van Conscious H&M + Video
Fashion Inspiratie van Dagmar - VIDEO Dagmar AW13
Poppy Delevingne voor Vero Moda Spring 13 - Video
Behind the scenes Video Miranda Kerr voor Mango
Modetrends Lente en Zomer 2013: H&M Trend Guide Video
Zin in de lentemode van 2013! H&M Lookbook SS13

Tags: , , , ,