LaDress

LaDress Boutique

LaDress, het Nederlandse modelabel dat bekend staat om haar perfecte jurkjes, maakt in 2012 een klein uitstapje van de online wereld naar de ‘real world’. In samenwerking met de leukste, meest chique boetiekhotels in Nederland organiseert LaDress op diverse plekken in Nederland het unieke concept: LaDress Boutique.

LaDress

LaDress Boutique

LaDress kiest in iedere stad een vrouwelijke ‘ambassador’, die vervolgens haar vriendinnen mag uitnodigen voor hét ultieme shopping avontuur. LaDress zorgt voor de mooiste jurkjes, evenals heerlijke hapjes en drankjes. Zo worden de ware LaDress liefhebbers een fantastische kans geboden om de jurkjes van dichtbij te bewonderen, de materialen te voelen en de perfecte snit te ervaren.

LaDress

LaDress Boutique

Ieder LaDress Boutique evenement begint met een exclusieve opening, gevolgd door een tweetal shoppingdagen die toegankelijk zijn voor publiek. Laat je betoveren door de chique ambiance van het boetiekhotel, de heerlijke versnaperingen, ontdek jouw perfecte LaDress en ga naar huis met een geweldige goodiebag!

LaDress

LaDress Boutique

Zie ook:
EERSTE BEELDEN VAN CHARLOTTE CASIRAGHI VOOR GUCCI
EIGENZINNIGE T-SHIRTS VAN SO O.
ROBERTO CAVALLI EYEWEAR SPRING/SUMMER 2012
FASHIONTREND HERFST 2012 : VAN TOP TOT TEEN ÉÉN KLEUR
MIRTE MAAS VOOR TOM FORD SPRING/SUMMER 2012 EYEWEAR

Tags: , , ,