LK Bennett by Caroline Issa

LK Bennett by Caroline Issa

Het Londense stijlicoon Caroline Issa heeft voor L.K. Bennett een limited edition collectie ontworpen waar wij helemaal weg van zijn. De collectie bestaat uit zes paar schoenen en twee tassen en die stuk voor stuk gedipt in een lekker pittig Oosters sausje.

Voor wie Caroline Issa niet kent, deze dame wordt in Engeland als één van de meest invloedrijkste lady’s in fashion gezien. Caroline is fashion director van zowel het blad Tank Magazine, als het online magazine BecauseLondon.com. Caroline groeide op in een multicultureel gezin met een Chinese moeder en een half Libanese – half Iranese vader. Zelf reist ze vooral graag naar Thailand, het land waarop ze haar LK Bennett by Caroline Issa collectie dan ook heeft geïnspireerd.

De limited edition collectie bestaat uit statement sandalen, naaldhakken met enkelbandjes, kitten heels, loafers en opvallende grote en kleine clutches. De inspiratie uit Thailand komt terug in het borduurwerk met vurige kleuren. Fijne en opvallende oosterse bloemen, zigzag printjes en felle pompons zorgen voor een glamorous zomerlook.

De collectie is vanaf 19 februari 2013 verkrijgbaar via www.lkbennett.com, maar wacht niet te lang als je iets wilt bestellen want je weet het: limited edition betekent op = op.

Bekijk hieronder een selectie van onze favoriete items uit de LK Bennett by Caroline Issa collectie:

LK Bennett by Carline Issa - onze favorieten

LK Bennett by Carline Issa - onze favorieten

Misschien vind je dit ook leuk:

Dress up your Sweatpants
Erik & Emilia veroveren de wereld
We love: Handgeschilderde Armbanden van Sal Y Limon
L.K.Bennett Emma Bag: de nieuwe It-bag
Show your curves met Benetton Pin Up Sense collectie
Pantone en Ice-Watch lanceren horloge in De Modekleur van 2013
De So Viator: Musthave zonnebril voor donkere dagen
Hang je goede voornemen aan een Words of Wisdom ketting
De wereldberoemde schoenen van FINSK komen naar Nederland!

Tags: , , , , ,