Gevaarlijk leuke iPhone cases van Nialaya

Gevaarlijk leuke iPhone cases van Nialaya

Is jouw smartphone ook je beste vriend? Dan ga je er natuurlijk met zorg mee om. Wie zijn iPhone zomaar in de tas smijt, weet dat je binnen de kortste keren krassen of erger nog: een compleet vernielde display kunt verwachten. Maar net zoals je zelf altijd zorgt dat je er tot in de puntjes verzorgd uitziet, geef je jouw beste vriend natuurlijk ook een ultrahippe outfit. Eentje van Nialaya bijvoorbeeld, het merk heeft net haar collectie uitgebreid met gevaarlijk leuke iPhone cases die met hun stoere studs ongetwijfeld de show stelen.

Nialaya ken je misschien van hun bijzondere handgemaakte sieraden, die zo zijn samengesteld dat ze de drager energie en kracht geven om hun dromen te verwezenlijken. Niet zo gek dus dat dit in het bruisende L.A. gevestigde merk enorm populair is onder Hollywood sterren. Nu weten wij niet zo goed wat de Deense ontwerper Jannik Olander als boodschap in de studded iPhone cases heeft verwerkt, maar dat ze met hun tough look respect afdwingen is duidelijk!

Voor de sieraden en accessoires van Nialaya hoef je geen ticket naar L.A. te boeken, het merk is namelijk hier in Nederland online te koop via Selectedlabels.com.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Emerald groen is de Trendkleur van 2013
Fashion Beauty en Lifestyle Trends 2013 - So HBMEO Trendlist
Hippe hondentruitjes bij Benetton!
Instagram verslaafd? Tip: HEMA Instagram Fotoboekjes

Tags: , ,