Fashion Nieuws: Tessa Koops is back!

Fashion Nieuws: Tessa Koops is back!

Dat is nog eens leuk fashion nieuws: Tessa Koops is back! Onder het motto ‘Mode beweegt en staat nooit stil’ laat de modeontwerpster zien dat ook zij niet stil heeft gezeten en presenteert met trots haar nieuwe label TESSA KOOPS. Een label waarin, zoals we dat van Tessa kennen, flamboyante jassen de hoofdrol spelen, maar die ze in de toekomst wellicht gaat uitbreiden met jurken en tops.

Voor fashion insiders is Tessa Koops een bekende naam, maar voor wie haar niet kent, even een kleine introductie: Tessa maakte een aantal jaren geleden enorme furore als ontwerpster voor DAITE, het modelabel wat je wellicht kent van de opvallende en kleurrijke jassen. Het was Tessa’s kenmerkende handschrift wat ervoor zorgde dat DAITE internationaal op de modekaart werd gezet. Na haar afscheid werkte ze onder meer bij Superstar en Cool Cat, maar ook designerbloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom besloot ze een comeback te gaan maken met haar eigen label TESSA KOOPS.

Op dit moment bestaat de TESSA KOOPS collectie uit zes jassen die elk een eigen verhaal vertellen, maar bovenal herkenbaar zijn aan de onvervalste Tessa Koops signatuur. Van een spannende bloedrode jas met rijgveter op de rug tot een elegante en een tikkeltje Britse camel coat, maar ook een faux fur jas in een geweldige paars/grijze kleur; Tessa laat zien dat ze nog steeds de designkoningin is van de outdoor jassen. Wij zijn (opnieuw) fan!

De TESSA KOOPS collectie is vanaf nu bij diverse winkels in Nederland te verkrijgen, maar ook online via www.tessakoops.com.

 

Meer Fashion Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Fashion Nieuws: Jessica Hart voor Only
Fashion Nieuws: Jessica Hart voor Only
Fashion Nieuws: Vero Moda viert 25 jaar in Fashion
Fashion Nieuws: Sylvie van der Vaart opnieuw in Hunkemoller commercial
Fashion Nieuws: Higher Heels van United Nude voor Lady Gaga
Fashion Nieuws: Claes Iversen ontwerpt feestelijke jurken voor WE Fashion
Fashion Nieuws: Kate Moss showt Mango Herfstcollectie 2012
Fashion Nieuws: Lois jeans viert 50 jarig jubileum met Lois Legends

Tags: , , , , , ,