Sale Shoppen met je persoonlijke Shopping Buddy: FashionSaleAlert

Sale Shoppen met je persoonlijke Shopping Buddy: FashionSaleAlert

Als er iets is waar we nog meer van houden dan van shoppen, dan is het sale shoppen! Hoe fijn is het om een geweldig item te scoren met een lekkere korting! Toch valt het niet mee om altijd de leukste aanbiedingen in de gaten te houden, de mooiste uitverkoop items zijn als eerste weg en dat terwijl je mailbox uitpuilt met sale nieuwsbrieven. Herkenbaar? Dan is FashionSaleAlert.nl misschien wel jouw nieuwe favoriete shopping buddy. Met deze kortingssite geef je zelf aan van welke merken en shops je op de hoogte wil worden gehouden en ontvang je – wanneer jij wilt – alle sales, acties en kortingscodes in één overzichtelijke e-mailalert. Zomershoppen was nog nooit zo makkelijk en voordelig!

FashionSaleAlert is de enige website in Nederland die uitsluitend modegerichte kortingen aanbiedt, toegespitst op jouw wensen en voorkeuren. De website heeft een compleet aanbod van meer dan 850 merken, (web)shops en shoppingclubs. Dit varieert van de welbekende H&M, Zalando en Bijenkorf, tot on-trend winkels als Asos, Urban Outfitters en Nelly en high-end modehuizen als Alexander Wang, Filippa K en Jimmy Choo.

FashionSaleAlert werkt heel simpel. Na het (gratis) aanmaken van een account, selecteer je uit de online database de merken en shops waar je sale alerts van wilt ontvangen. Je kunt filteren op categorie of op alfabet, om het zoeken te vergemakkelijken. Vervolgens geef je aan hoe vaak, op welke dag en op welk tijdstip je deze alerts wilt ontvangen. Dit kan per merk en shop ingesteld worden. Nog fijner: jij bent de baas over wat je ontvangt en hoe vaak en wanneer je dit ontvangt. De nieuwe sales, acties en kortingscodes van de door jouw aangevinkte merken en shops ontvang je – op basis van jouw voorkeuren – in één overzichtelijke e-mail. Bovendien kun je ook gelijk zien hoe lang de kortingen lopen. Klik erop, en het shoppen kan beginnen!

Benieuwd naar nieuwe of onbekende merken? Op de homepage vind je een handig overzicht van onlangs toevoegde merken, (web)shops en shoppingclubs.

Meer Shopping Nieuws & Tips lezen? Ga dan ook naar:

Haagse ShoppingNight 2013: ConFashions en Late Night Shopping!
The Next Hippest Shop of the Season: Indie-Ish
Koopverslaafd? Real confessions of a shopaholic!
Online Shopping Tip: Happy Market
Oh la la! Tres Chic Outlet Shoppen bij Maje en Sandro
Nu ook Online Shoppen bij The Sting!
Online shoppen? Check eerst alle fashionkortingen op Stylediscount!
Sale Tips - De beste online Shopping Adressen
Mode Musthaves vind je op… ModeMusthaves.com!
Op Winkelstraat.nl shoppen in de leukste boetiekjes van Nederland

Tags: , , , , ,