Nationale Pannenkoekendag

Nationale Pannenkoekdag

Vrijdag 30 maart 2012 is het weer Nationale Pannenkoekdag! Eén dag in het jaar slaan duizenden kinderen aan het pannenkoeken bakken voor ouderen. En jij, of je kinderen kunnen natuurlijk ook meebakken om bijvoorbeeld je oma met haar vriendinnen of die oudere buurvrouw te verrassen met een zelfgebakken pannenkoek. Een klein gebaar met een groots effect!

Honderden basisscholen organiseren op 30 maart al een pannenkoekfeest voor ouderen in een zorginstelling, het wijkcentrum of op school. Maar Nationale Pannenkoekdag kun je natuurlijk ook gewoon in je eigen straat of buurt vieren. Benader bijvoorbeeld een zorginstelling bij jou in de buurt, of ga bakken met een aantal buurkinderen en bezorg daarmee de ouderen in de straat een geweldige dag. Hoe groot of klein het initiatief ook is, het is gegarandeerd een succes!

Natuurlijk is het geweldig om op deze manier onze ouderen in het zonnetje te zetten, maar je kunt er ook nog een prijs mee winnen. Het leukste, origineelste of meest hartverwarmende ingezonden initiatief wordt namelijk door Tefal en Koopmans beloond met een etentje in een pannenkoekrestaurant. Meer weten? Lees dan hier hoe het werkt: www.pannenkoekdag.nl

Tags: , , ,