Renault Twizy

Renault Twizy

Heb je de nieuwe Renault Twizy al gezien? Deze opvallende funmobiel is klaar om de wereld te veroveren met haar innovatieve design en haar 100% elektrische motor. Ben je op zoek naar een unieke tweezitter voor in de stad die zowel zuinig als milieuvriendelijk is? Dan is de electrifying Twizy echt wat voor jou!

In september 2009 werd de Twizy al onthuld op de IAA in Frankfurt in de vorm van een avant-gardistisch concept en staat dus vanaf deze maand bij de Renault Z.E.-dealers. De Twizy heeft ook een bijzonder stel ambassadeurs, namelijk Cathy en David Guetta, die een jaar lang wereldwijd campagne gaan voeren. In de campagne staat een door David Guetta voor de Twizy bewerkte versie van het nummer Alphabeat van zijn laatste album ‘Nothing But The Beat’ centraal. Renault zorgt voor een unieke digitale ervaring voor de liefhebbers van elektronische muziek: een 3D-geluid dat speciaal voor deze campagne is ontwikkeld, vanaf vandaag te beluisteren op www.twizy.renault.com en op alle websites van Renault wereldwijd. Daarnaast is er de clip van David Guetta’s ‘Alphabeat – Plug into the positive energy’, die gemaakt is door ‘So Me’ (die ook verantwoordelijk is voor clips van Justice en Kanye West) en die een exclusieve, interactieve versie bevat die bekeken kan worden via ‘Facebook Connect’.

Twizy

Twizy

Moet je je voorstellen hoe cool de wereld eruit zou zien als we allemaal in zo’n cute elektrisch autootje zouden rijden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het milieuvriendelijke en zuinige aspect van deze elektrische revolutie!

De Renault Twizy staat vanaf 5 april bij de Renault Z.E.-dealer vanaf € 6.990 incl. BTW en BPM. Nieuwsgierig geworden? Check dan www.twizy.renault.com

Tags: , , , ,