VOGUE is coming...

VOGUE is coming...

Gisteravond, tijdens een exclusief VOGUE-diner, heeft hoofdredacteur Karin Swerink de lanceringsdatum van het langverwachte eerste nummer bekendgemaakt. Een making of-filmpje onthulde de allereerste beelden.

VOGUE-diner | foto by Ron Stam catwalk-fashion.nl

VOGUE-diner | foto by Ron Stam catwalk-fashion.nl

22 maart 2012
Tijdens het diner werd bekendgemaakt dat VOGUE NEDERLAND officieel wordt gelanceerd op 22 maart 2012, in Nederland en Vlaanderen. Bij het diner waren kopstukken van creatief Nederland aanwezig, onder wie modeontwerpers Jan Taminiau en Fong Leng, fotografen Erwin Olaf en Rineke Dijkstra, kunstenaressen Gerti Bierenbroodspot en Petra Heyboer. Ook uitgever Joost Nijssen, Marloes Krijnen, directeur fotografiemuseum FOAM en conservator van het Fotomuseum Den Haag, Wim van Sinderen, waren aanwezig.

Lanceringsdatum VOGUE NEDERLAND bekend!

Kopstukken van creatief Nederland

Op 21 maart vindt in geselecteerde Bijenkorf filialen een exclusieve voorverkoop plaats van the collector’s edition: een speciale druk van het eerste nummer, in beperkte oplage.

Martien, Fong Leng en Fiona

Martien, Fong Leng en Fiona | foto by Ron Stam catwalk-fashion.nl

VOGUE NEDERLAND is…
VOGUE NEDERLAND is een schaamteloze ode aan schoonheid, is vernieuwend, inspirerend en uitdagend, zowel sophisticated als underground, maar ook avant-gardistisch en aspirational, waar nodig sexy en vrouwelijk, crisp en clean, maar bovenal inhoudelijk, vol interviews met mensen die ertoe doen of ertoe gaan doen, inclusief updates over kunst en cultuur uit Nederland, België en de rest van de wereld. De inhoud van het eerste nummer is 100% van eigen bodem.

Redactie Vogue Nederland

Redactie Vogue Nederland | foto by Ron Stam catwalk-fashion.nl

Tags: , , ,